Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cele mai aşteptate filme din 2017. Producțiile cinematografice pe care toți vor dori să le vadă în acest an

Publicat

filme 2017 Un top al celor mai aşteptate filme din 2017, categoria continuări ale unor producţii de succes, realizat de The Guardian aminteşte de titluri ca Guardians of the Galaxy 2, Fast an Furious 8, League of Justice, Thor 3 sau The Lego Batman Movie.

În acest an vom avea parte de multe continuări ale unor faimoase francize, atât în ceea ce priveşte supereroii, cât şi animaţiile şi filmele de aventură. Vă prezentăm în continuare unele dintre cele mai aşteptate producţii cinematografice care vor fi lansate în 2017, blockbustere intens așteptate de fani.

xXx: The Return of Xander Cage – luna ianuarie 2017

Xander Cage (Vin Diesel), fost sportiv devenit agent guvernamental, e forțat să iasă din exilul autoimpus și să pornească într-o cursă pe viață și pe moarte pe urmele lui Xiang și al echipei extrem de periculoase conduse de acesta, pentru a smulge din mâinile lor o armă cu numele de cod “Cutia Pandorei”, care, odată activată, nu mai poate fi oprită, și care amenință să distrugă lumea așa cum o cunoaștem.

YouTube video

Logan – luna martie 2017

Patrick Stewart revine în rolul Profesorului X, iar povestea se va concentra destul de mult pe „relaţia părintească” dintre Wolverine şi acesta.

YouTube video

Beauty and the Beast (Frumoasa și Bestia) – luna martie 2017

Belle (Emma Watson) este o tânără femeie care este luată prizonieră de o bestie în castelul său, în schimbul libertății tatălui ei, Maurice (Kevin Kline). În ciuda temerilor sale, ea se împrietenește cu personalul fermecat al castelului și învață să privească dincolo de exteriorul bestiei pentru a recunoaște inima adevarată și sufletul prințului, doar că, un vânător pe nume Gaston (Luke Evans) este hotărat să o aibă pe Belle pentru el însuși și să vâneze bestia cu orice preț.

YouTube video

The Fate of the Furious (Fast and Furious 8) – luna aprilie 2017

Al optulea film din seria Fast and Furious reprezintă o nouă producţie „explozivă” cu „nume grele” în prim plan: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Charlize Theron, Helen Mirren.

Acum, Dom și Lett sunt în luna de miere, Brian și Mia s-au retras din acțiune, iar restul echipei a fost exonerată de orice vină. Cu toții par să ducă o viață cât de cât normală. Dar, când o femeie misterioasă (Charlize Theron), îl seduce pe Dom să intre în lumea interlopă, acesta pare că nu mai are scăpare, și, când acesta ajunge să-i trădeze pe cei care îi erau cei mai apropiați, cu toții vor fi supuși unor încercări cum nu și-au imaginat vreodată.

YouTube video

Guardians of the Galaxy 2 – luna mai 2017

Star Lord, Gamora, Drax, Rocket şi Baby Groot revin cu o nouă misiune plină de aventuri. Personajele principale încearcă să ajungă la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată.

YouTube video

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – luna mai 2017

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow (Johnny Depp) este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar (Javier Bardem), evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare… inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

YouTube video

Wonder Woman – luna iunie 2017

Din stirpea amazoanelor, neînfricata prințesă Diana din Themyscira a fost dăruită de zei cu nenumărate calități, devenind Wonder Woman. Extraordinare aventuri o așteaptă pe războinica celebră atât pentru curajul în luptă, cât și pentru bunătatea ei.

YouTube video

Transformers: The Last Knight – luna iunie 2017

Planeta de origine a lui Optimus Prime, Cybertron, este acum moartă. Mâhnirea lui Optimus este cu atât mai mare cu cât el poartă responsabilitatea pentru moartea planetei. Găsește o cale de a o readuce la viață, însă pentru asta va avea nevoie de un artefact aflat pe Pământ.

YouTube video

Spider-Man: Homecoming – luna iulie 2017

Actorul Tom Holland preia rolul lui Peter Parker/Spider-Man, iar acțiunea se va centra pe anii de liceu ai supereroului. Filmul îl va avea la cârmă pe Jon Watts. În rolul mătușii lui Peter a fost aleasă Marisa Tomei.

YouTube video

War for the Planet of the Apes – luna iulie 2017

O națiune de primate extrem de evoluate genetic, condusă de Caesar, intră într-un amplu conflict armat cu oamenii.

YouTube video

Justice League – luna noiembrie 2017

Bruce Wayne (Batman) şi Wonder Woman formează o alianţă cu alţi super eroi – printre care Aquaman, The Flash, Cyborg – pentru a lupta împotriva unui inamic redutabil.

YouTube video

Thor: Ragnarok – luna noiembrie 2017

Evenimentele au loc imediat după The Avengers: Age of Ultron, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distruga umanitatea. Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

YouTube video

Star Wars: Episode VIII – luna decembrie 2017

Dacă primele şase filme erau lansate în luna mai, al şaptelea şi Rogue One au fost lansate în decembrie, în ultimii doi ani. Aşa se întâmplă şi cu al optulea film, despre a cărui acţiune nu se ştiu detalii în acest moment.

YouTube video

sursa: cinemagia.ro, imdb.com, hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax