Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cele mai noi imagini cu Cetatea Alba Carolina de la înălţime. Un tur al celei mai mari fortificaţii de tip Vauban din Europa

Publicat

imagini aeriene, alba iulia Pietonala Mihai Viteazul, fântâna arteziană, Universitatea „1 Decembrie 1918”, Muzeul Principia, Latura de Vest a Cetăţii sunt doar câteva dintre locaţiile care se văd de la înălţime, în filmuleţul „Alba Iulia”. Centru de Imagine a comprimat în 2 minute frumuseţea Cetăţii Alba Carolina. Cu picioarele pe pământ se poate „respira” istoria Cetăţii din Alba Iulia, însă de sus se poate vedea de ce îşi merită titlul de cea mai mare Cetate de tip Vauban din Europa.

În filmul realizat de Centru de Imagine din Alba Iulia, cu imagini video captate cu ajutorul unei drone, puteţi vedea peisajul spectaculos surprins de la înălţime ce cuprinde principalele obiective din centrul Cetăţii Alba Carolina, dar şi autostrada, ca punct de acces spre oraş.

Principalele obiective istorice şi turistice din Piaţa Cetăţii – Sala Unirii, Muzeul Naţional al Unirii, pietonala Mihai Viteazul, cele două catedrale şi Muzeul Principia, dar şi fântâna arteziană din Parcul Unirii şi Latura de Vest a Cetăţii sunt suprinse în ansamblul lor, oferind albaiulienilor şi turiştilor oportunitatea de a vedea cum puţini au ocazia să vadă, cum arată de fapt şi cum este organizată cea mai mare fortificaţie de tip Vauban din Europa.

Mai jos puteţi vedea filmuleţul în care este surprinsă Cetatea Alba Carolina de la înălţime.

Video: Centru de Imagine

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax