Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cerșetor cu telefon de peste 1000 de euro, prins la Alba Iulia. Ce mesaje folosea și ce se ascundea sub o mână bandajată

Publicat

Un tânăr care apela la mila cetățenilor și turiștilor din Alba Iulia a fost ridicat din stradă de polițiștii locali ai orașului.

Tânărul care este din județul Hunedoara a fost reperat în cursul zilei de luni, 14 august, în zona Parcului Unirii din oraș, în jurul orei 15.00, au precizat polițiștii locali. 

Acesta cerșea în zona parcului sau a Catedralei. 

Deși spunea că este rănit la o mână, surpriza a venit la secția de poliție, când a fost pus să își dea jos bandajele. Tânărul nu avea nici o rană, deși din discuțiile pe care le avea cu polițistul local spunea că ar fi fost la secția de primiri urgențe pentru îngrijiri.


Mai mult de atât, acesta avea la el mai multe mesaje. Unul în care spunea că a crescut la o casă de copii din Sibiu, altul în care era scris că a fost la un orfelinat din Timișoara, sau că i-a fost distrusă casa într-un incendiu.

De asemenea tânărul avea un smartphone asupra sa, un Samsung S23 Ultra, un telefon scump, care valorează mai mult de 5000 de lei.

Mai mult de atât, surse din Poliția Locala Alba Iulia au spus că tânărul ar fi câștigat peste 7000 de lei la un casino din oraș.

Potrivit reprezentaților primăriei, acesta a mai fost prins și în 2022 la Alba Iulia. În primăvara anului trecut avea asupra sa 700 de lei.

Tot reprerat de poliția locală a fost și în primăvara anului 2023: atunci asupra sa au fost găsiți în jur de 150 de lei.

De data aceasta tânărul nu avea bani asupra sa, au mai precizat reprezentații primăriei din Alba Iulia.

sursă foto video: Poliția Locală Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 15.08.2023 at 20:46

    În sfârşit face şi Poliţia locală ceva. În hol la Profi de la Mercur tot timpul găseşti o femeie tânără cu un prunc în braţe care cerşeşte non stop. Iar sâmbăta şi marţea la intrarea în piaţa de jos sunt tot timpul cerşetori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax