Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cosmin Toma din Alba Iulia a luat „aurul” la „Chefi la Cuțite”. Grădina Zen, preparatul inedit care a surprins jurații

Publicat

YouTube video

Cosmin Toma, bucătar chef din Alba Iulia, i-a surprins pe jurații emisiunii „Chefi la Cuțite” și a reușit să obțină „cuțitul de aur” cu un preparat inedit, denumit „Grădina Zen”.

Preparatul lui Cosmin se numește „Grădina Zen” pentru că este plăcut la vedere, iar gustul este și mai relaxant. „Am denumit acest desert <Grădin Zen> pentru că este foarte relaxant pentru ochi, iar când guști, este și mai relaxant”, e explicat Cosmin.

Preparatul ales de „bucătarul Cetății din Alba Iulia” a fost un Mousse de ciocolată, o cremă de vanilie, un pământ de biscuiți. Pământul din biscuiți pe care l-a pregătit Cosmin, în momentul în care chefii l-au gustat, acesta le-a oferit o explozie de gusturi. Cosmin a atașat o lanternă pentru citit de farfurie, astfel că preparatul lui a venit direct luminat. 

„Acesta a fost desertul meu. Am gătit în studioul „Chefi la Cuțite” desertul Grădina Zen inspirată de un documentar de pe Netflix Lumea Noastră. Am pus o lampă. Lumea este iluminată și încălzită de soare. Lumea noastră are și urmele războiului: bombe (în contact cu saliva, pământul din biscuiți pușcă). Am luat Aurul. Sunt mândru de acest cuțit. Mulțumesc juraților”, a scris Cosmin Toma, pe pagina de Facebook.

Cosmin a fost și anul trecut la Chefi la Cuțite și i-a surprins pe jurați, chiar dacă nu a avut încredere în el.

sursa: a1.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax