Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Chef Cosmin Toma i-a uimit pe jurații de la Chef la Cuțite, cu un desert inspirat din Cetatea Alba Carolina

Publicat

YouTube video

Cosmin Toma sau ”Bucătarul Cetății Alba Carolina” i-a impresionat cu un desert original pe cei trei jurați ai emisiunii Chef la cuțite și a obținut fără probleme trei cuțite pentru a merge în etapa următoare a emisiunii. Ba mai mult, Toma ar fi putut pleca acasă și cu un cuțit de aur din partea lui Chef Florin Dumitrescu, care a regretat că l-a dat mai devreme și nu l-a putut oferi bucătarului din Alba Iulia.

Cosmin Toma, bucătarul care reinterpretează feluri de mâncare tradițională și le gătește în mijlocul Cetății Alba Carolina a fot prezentat marți seară la emisiunea ”Chef la cuțite”.

Bucătar de peste 18 ani, Cosmin a ales să gătească un desert format dintr-o lumânare comestibilă și o piramidă din ciocolată neagră, pe care a pulverizat aur de 24 de karate.

Trei cercuri din biscuite sărat ce reprezintă fortificația Cetății Alba Carolina au stat în vârful piramidei.

Pe lângă desertul gătit în cadrul emisiunii, Toma i-a oferit prezentatoarei și un parfum comestibil cu miros de lavandă.

„Un parfum cu care te poți da pe corp, dar care poate fi folosit și în mâncare. E foarte bun pe preparatele dulci, cum sunt cele pe bază de carne de rață”, a explicat bucătarul chef.

Fără să stea prea mult pe gânduri, cei trei jurați ai emisiunii i-au oferit lui Cosmin Toma trei cuțite, pentru a merge mai departe în emisiune.

Mai mult, Toma ar fi putut pleca acasă cu un cuțit de aur pe care Chef Florin Dumitrescu a regretat ca l-a dat și nu îl poate oferi bucatarului din Alba Iulia. “Daca mai aveam eu cuțitul de aur…” a exclamat chef Dumitrescu după ce a gustat din desertul preparat de Toma.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax