Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Chef Cosmin Toma i-a uimit pe jurații de la Chef la Cuțite, cu un desert inspirat din Cetatea Alba Carolina

avatar

Publicat

Publicitate

Cosmin Toma sau ”Bucătarul Cetății Alba Carolina” i-a impresionat cu un desert original pe cei trei jurați ai emisiunii Chef la cuțite și a obținut fără probleme trei cuțite pentru a merge în etapa următoare a emisiunii. Ba mai mult, Toma ar fi putut pleca acasă și cu un cuțit de aur din partea lui Chef Florin Dumitrescu, care a regretat că l-a dat mai devreme și nu l-a putut oferi bucătarului din Alba Iulia.

Cosmin Toma, bucătarul care reinterpretează feluri de mâncare tradițională și le gătește în mijlocul Cetății Alba Carolina a fot prezentat marți seară la emisiunea ”Chef la cuțite”.

Bucătar de peste 18 ani, Cosmin a ales să gătească un desert format dintr-o lumânare comestibilă și o piramidă din ciocolată neagră, pe care a pulverizat aur de 24 de karate.

Trei cercuri din biscuite sărat ce reprezintă fortificația Cetății Alba Carolina au stat în vârful piramidei.

Pe lângă desertul gătit în cadrul emisiunii, Toma i-a oferit prezentatoarei și un parfum comestibil cu miros de lavandă.

„Un parfum cu care te poți da pe corp, dar care poate fi folosit și în mâncare. E foarte bun pe preparatele dulci, cum sunt cele pe bază de carne de rață”, a explicat bucătarul chef.

Fără să stea prea mult pe gânduri, cei trei jurați ai emisiunii i-au oferit lui Cosmin Toma trei cuțite, pentru a merge mai departe în emisiune.

Mai mult, Toma ar fi putut pleca acasă cu un cuțit de aur pe care Chef Florin Dumitrescu a regretat ca l-a dat și nu îl poate oferi bucatarului din Alba Iulia. “Daca mai aveam eu cuțitul de aur…” a exclamat chef Dumitrescu după ce a gustat din desertul preparat de Toma.

 

 

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

EVENIMENT

SINUCIDERE la Cugir. Un bărbat a fost găsit spânzurat de un copac, pe o stradă din oraș

avatar

Publicat

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Cugir a fost găsit, miercuri noaptea, spânzurat de o creangă a unui pom aflat în fața unui bloc, pe o stradă din oraș. Se pare că bărbatul a fost găsit de un cetățean care locuiește într-un imobil situat pe strada Rozelor din oraș, miercuri, 12 decembrie, în […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Muncii: Agresorii din cazurile de violență domestică vor beneficia de consiliere psihologică gratuită

avatar

Publicat

psiholog sedinta

Agresorii din cazurile de violență domestică pot beneficia de consiliere psihologică, atât în cadrul unor servicii de specialitate publice, cât și private. Măsura poate fi dispusă de către instanţele judecătoreşti competente în sarcina agresorului, în soluţionarea cazurilor de divorţ, în care s-a reţinut culpa unuia dintre soţi cu privire la săvârşirea unor fapte de violenţă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Cititori fideli și instituții publice premiate de Biblioteca ”Lucian Blaga” din Alba. Concert Paula Seling

avatar

Publicat

Cititori fideli, instituții administrative și culturale din Alba alături de mass-media au fost premiați în Gala Premiilor Bibliotecii ”Lucian Blaga” din Alba, ce a avut loc miercuri seară în incinta Alba Mall. Evenimentul a culminat cu un concert susținut de solista Paula Seling.Gala de miercuri seară a fost deschisă de tânăra actriță, Cătălina Mihăilă a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Modificări la legea dării în plată. Ce se întâmplă cu programul Prima Casă

avatar

Publicat

taxe bani euro

Legea dării în plată a suferit noi modificări, marţi. Senatorii din comisia de buget şi finanţe au decis că ea nu se va aplica celor care au luat credite prin programul Prima Casă. În schimb, au fost aprobate mai multe amendamente care favorizează debitorii, stabilindu-se clar care sunt situaţiile de impreviziune.Pentru a se aplica, modificările […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate