Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cheia dezvoltării orașului Alba Iulia, ținută „la sertar”. Șefii PSD Alba: „Avem soluții și dacă administrația le cere, le dăm cu mare drag”

Publicat

YouTube video

„Dacă Alba Iulia avea mai mulți investitori, noi o duceam astăzi mai bine”, au afirmat în conferință de presă marți liderii PSD Alba, Ioan Dîrzu și Victor Negrescu, reproșând administrației locale „lipsa de deschidere” în dialogul cu toți investitorii, comparativ cu alte localități, cum ar fi Sebeșul sau Galda de Jos. Mai mult, aceștia au afirmat că „au soluții testate” și le-ar dezvălui „cu mare drag”, dacă administrația le cere.

„Dacă aveam mai mulți investitori, noi o duceam astăzi mai bine. Erau mai multe locuri de muncă, mai multe curse pentru transportul local. Mă deranjează când văd că încă mulți tineri pleacă spre Cluj, Sibiu sau în străinătate, pentru că nu au oportunități în județul nostru. Dau exemplu Sebeșului, care consumă aceeași energie, aceeași apă ca și municipiul Alba Iulia, au înțeles că să fii deschis pentru investitori aduce multă valoare atât în oraș cât și în bugetul local. Primarul Sebeșului face naveta la București ca și mine. Veșnic este la București, duce câte un proiect, îl mută dintr-o parte într-alta. Deci se poate. Vă mai dau un exemplu, cel al comunei Galda, care, datorită deschiderii pe care a avut-o pentru investitori o duce foarte bine”, a spus Ioan Dîrzu.

Cât despre cum ar putea deveni Alba Iulia mai atrăgătoare pentru investitori, șefii PSD Alba afirmă că au soluții. Fără a exemplifica, aceștia susțin că le-ar dezvălui, dacă administrația i-ar consulta în acest subiect.

„Noi avem soluții, le-am testat pe Sebeș, le-am testat pe Galda, putem să le oferim dacă administrația o cere, cu mare drag! Pentru că nu le oferim pentru administrație ci le oferim pentru cetățenii municipiului Alba Iulia”, a declarat președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

„Orice municipalitate trebuie să se deschidă dialogului cu toată lumea, nu trebuie să existe întotdeauna criterii politice sau altele de genul acesta care să frâneze investițiile. Noi am venit de mai multe ori cu proiecte atât pentru municipiu cât și pentru județ și nu au fost sprijinite”, a adăugat vicepreședintele PSD Alba, Victor Negrescu.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax