Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cinci turiști au rămas blocați pe Transalpina după ce au fost surprinși de ninsoare

Publicat

Cinci turiști au rămas blocați pe Transalpina, luni noaptea după ce au fost suprinși de ninsoare. Accesul pe  cea mai înaltă șosea din România este interzis pe timpul nopții. Turiștii au solicitat ajutorul autorităților, iar la fața locului a intervenit un echipaj a Salvamont Gorj care a reușit recuperarea acestora.

Salvamontistilor din Gorj au intervenit în zona înaltă a masivului Parang pe Transalpina pentru acordarea primului ajutor și salvarea mai multor persoane surprinse azi noapte de căderile de zapadă și au ramas blocate cu autoturismele în căldarea Urdele. Unele mașini nu au mai avut combustibil și nu au mai putut face căldură, iar o parte dintre cei surprinși în ele sunt îmbracăți în haine de vară.

„5 turiști au intrat pe Transalpina în jurul orei 23:00 și au rămas blocați azi noapte. Reamintim tuturor conducătorilor auto că circulația pe Transalpina este închisă (interzisă) între orele 20:00 – 08:00. Atenționăm pe cei care se aventurează în acest interval orar că își pun viața în pericol din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ceea ce poate genera formarea de gheță pe carosabil, ceață densă, precum și căderi de stânci” anunță CNAIR.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax