Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Ciolacu vrea să fie premier din mai 2023: „Dacă nu se face rotativa, altă variantă decât alegeri anticipate nu există”

Publicat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat marți că este pregătit să devină premier din mai 2023, potrivit înțelegerii inițiale cu PNL, la instaurarea lui Nicolae Ciucă.

În ultimele zile au existat o serie de speculații pe acest subiect, potrivit cărora PSD nu ar mai dori postul de teama erodării imaginii în ochii electoratului. 

„Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cea mai potrivită persoană să-i reprezint ca și prim-ministru, eu am să fiu”, spune Marcel Ciolacu.

Șeful PSD a precizat că „dacă nu se face rotativa, altă variantă decât alegeri anticipate nu există”.

„În primul rând, e o onoare să fii prim-ministru, nu e pe dorințe, nu e pe dorite. Dorința mea ține de votul colegilor mei.

Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cea mai potrivită persoană să-i reprezint ca și prim-ministru, eu am să fiu”, spune Marcel Ciolacu.

El spune că PSD va avea „categoric” premierul din luna mai a anului 2023, potrivit înțelegerii inițiale cu PNL.

„Protocolul este clar și am anunțat că dacă nu se face această rotativă altă variantă decât alegeri anticipate nu există”, a adăugat liderul PSD.

Totodată, acesta a mai vorbit și despre posibile plecări ale unor miniștri din guvern. ”Cred că un guvern funcționează și cu remanieri. Nu că susțin, dar așa este. Întâi să avem discuții în interiorul Coaliției” a spus Ciolacu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 09.08.2022 at 14:31

    Mai du-te mă, ţi s-a făcut de prim ministru. Ce te califică în afară că eşti şef de partid ? Nimic că şi pe Ciucă. A ajuns ţara să fie condusă de nişte neica nimeni. Salarii la bugetari şi angajări cât mai multe la stat, atât ştiţi, restul, sunteţi pulbere. Dar până la anul poate că păpuşarii politicii româneşti vor altceva, şi ioc, post.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax