Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Circulație „ca pe bulevard” pe porțiunea închisă din autostrada A10, lângă Alba Iulia. Șoferii au ignorat restricțiile CNAIR

Publicat

Mai mulți șoferi au fost surprinși miercuri, în jurul orei 14:00, în timp ce circulau pe porțiunea închisă din Autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona nodului rutier Alba Iulia Nord.

În doar zece minute, două autocamioane, o autoutilitară, un taximetru și două mașini au trecut în voie pe porțiunea închisă de CNAIR.

Șoferii au ignorat și ocolit balizele de semnalizare și semnele de circulație amplasate pe sensul Sebeș-Turda, care dirijau traficul pe breteaua de ieșire, în nodul rutier Alba Iulia Nord.

Printre autovehiculele filmate pe șoseaua închisă s-au numărat două autocamioane, o autoutilitară, un taximetru înmatriculat în județul Cluj și două mașini.

Reamintim faptul că circulația rutieră pe o porțiune de circa un kilometru din autostrada A10, în zona nodului rutier Alba Iulia Nord – Pârâul Iovului, sensul Sebeș – Turda, a fost închisă din 1 februarie, timp de 30 de zile, pentru remedierea unor deficiențe. În zona respectivă carosabilul a fost afectat de o alunecare de teren, iar pe banda de urgență au apărut fisuri, la circa doi ani de la inaugurare.

Miercuri dimineața, muncitorii au început amenajarea accesului în zona în care au fost semnalate probleme, pe breteaua de ieșire de pe A10, la nodul rutier Alba Iulia Nord.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Mii Shu

    miercuri, 01.02.2023 at 19:08

    Asociatia Pro Infrastructural a filmat , a postat si am ramas 30 zile ca la mare . Nu avem voie sa depasim balizele.

  2. facsimil

    miercuri, 01.02.2023 at 21:18

    un produs tradițional românesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax