Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: CL Alba Iulia a respins cererea STP de revocare a hotărârii prin care se monitorizează activitatea firmei

Publicat

YouTube video

Consilierii locali din Alba Iulia au respins proiectul privind plângerea prealabilă venită din partea Societăţii de Transport Public, prin care se cerea revocarea hotărârii de CL prin care erau desemnaţi doi reprezentanţi ai forului local să monitorizeze activitatea societăţii. Aceştia sunt Simone Albani şi Horaţiu Clepan.

„Colaborarea cu STP-ul merge foarte, foarte greu. Până în prezent, noi nu am putut ajunge la nici un fel de document. Am cerut la AIDA mai multe documente și au spus că în maxim o săptămână le primim. Actele nu le-am primit și în același timp mai apare și acest document care spune că nu este de acord cu noi”, a declarat consilierul Simone Albani.

În plângerea prealabilă transmisă de STP se precizează: „Subscrisa, Societatea de Transport Public S.A. Alba Iulia, cu sediul în loc. Alba Iulia, B-dul Republicii nr 27, jud Alba, reprezentată legal prin ing. Nicola Stelian – director general, în temeiul art.7 din Legea nr.554/2004, formulăm prezenta plângere prealabilă, prin care vă solicităm să revocați Hotărârea nr.171/22/05/2013, a Consiliului Local, întrucât acesta este netemeinică și nelegală, fiind adoptată cu încălcarea dispozițiilor imperative ale art.44 și 45 din Legea nr.215/2001, a Administrației Publice Locale. În cazul în care nu veți da curs solicitării noastre, vă vom chema în judecată în fața instanței de contencios administrativ.”

În urma acestei solicitări, consilierii locali au votat și aprobat menținerea hotărârii 171/22/05/2013.

„Cred că oamenii din Alba Iulia chiar au nevoie să știe ce se întâmplă cu cei 3,5 milioane de euro pe care noi i-am aprobat pentru transportul local”, a spus consilierul Horațiu Clepan.

Reamintim că, prin această hotărâre, consilierii locali Horațiu Clepan și Simone Albani au fost desemnați prin vot să monitorizeze activitatea STP.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax