Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO | Clement Negruț, despre autostrăzile din Alba: „Ar trebui finalizate investițiile deja demarate, nu lansate proiecte noi”

Publicat

YouTube video

În conferința de presă de la sediul PDL Alba de vineri, 7 iunie, deputatul Clement Negruț a vorbit despre situația autostrăzilor din Alba, susținând că atenția celor care se ocupă de construcția de autostrăzi ar trebui îndreptată spre „finalizarea investițiilor deja demarate” și nu spre lansarea unor proiecte noi. Aici, parlamentarul se referea la proiectul noii autostrăzi Sebeș-Turda, care a dus la întârzierea construcției șoselei ocolitoare a orașului Sebeș, cu aproximativ 8 luni.

„Am avut o dezbatere publică și cu cei care au lansat pe piață acest proiect, care, sigur, este necesar. Și eu, în campania electorală, am arătat importanța legăturii dintre autostrada Transilvania și culoarul IV, dar rămân convins că prima dată trebuie finalizate investițiile deja demarate. Nu poți lansa pe piață doar <fumigene> care să acopere incompetența și lipsa de finanțare a unei lucrări atât de importante pentru noi, ca județ și pentru municipiul Sebeș. Mă refer aici la ocolitoarea Sebeș, care se află într-o întârziere de aproximativ 8 luni, ținând cont de un lucru evident. În 12 septembrie, eu și conducerea Straco anunțam oprirea circulației la Sebeș și devierea ei pentru lucrările de la pod. Iată că acest lucru s-a întâmplat la sfârșitul lunii mai. Au trecut în jur de 8 luni de zile și abia acum au început lucrările la ceea ce povesteam că se va face în septembrie”, a declarat deputatul Clement Negruț.

„Din acest motiv, am adresat o interpelare ministrului Dan Șova și o interpelare ministrului Relu Fenechiu, prin care le solicitam să îmi prezinte situația lucrărilor de fonduri pentru construirea acestui tronson de autostradă și pentru autostrada Sebeș-Turda. Asta pentru că, după unii, e aproape gata. Or, nu putem să ne jucăm cu oamenii, neștiind ce se întâmplă cu proprietățile, pe unde trece etc”, a adăugat Negruț.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. a.a

    vineri, 07.06.2013 at 23:33

    esti un *****

  2. DINU

    sâmbătă, 08.06.2013 at 11:09

    Hai sa terminam de ce ne-am apucat.LUCRU BINE INCEPUT JUMATATE E FACUT!!!.Se pare ca acest C.N.este singur care se zbate ,impotriva tuturor celor care-i pun frina,si e f. bine ca nu renunta,FIIND SINGURUL CARE CUNOASTE SI URMARESTE PERMANENT ,DE LA INCEPUT AC. INVESTITIE.Indiferent de culoarea politica ce o avem,traim pe aceste meleaguri si ar trebui sa-l sprijinim toti.El merita felicitat ptr. PERSEVERENTA,SI CE FACE PRACTIC[teorie toti putem face,suntem filozofi in promisiuni si laude]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax