Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VIDEO: CNAIR, controale neanunțate pe tronsoanele Autostrăzii A10, între Sebeș și Aiud. Ce au descoperit

Publicat

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au efectuat recent două inspecții neanunțate pe șantierele loturior 1 și 2 ale Autostrăzii A10 Sebeș – Turda. Pe lotul 1, de la Sebeș la Pârâul Iovului, echipa CNAIR a constatat că mobilizarea de pe șantier este insuficientă pentru ca acest sector să fie dat în folosință în acest an. Pe lotul 2, de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, numărul muncitorilor prezenți în șantier a fost foarte redus, susțin reprezentanții CNAIR.

„Într-un control neanunțat care a avut loc pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, echipa CNAIR a constatat o mobilizare a constructorului acceptabilă dar insuficientă pentru ca acest sector să fie dat în folosință în acest an. Constructorul promite că va suplimenta numărul de muncitori pe acest lot începând cu săptămâna viitoare. Se execută lucrări de forare, armare și turnare piloți și coloane secante pila, cofrare cuzineți, transport și montare grinzi pe poziție, aplicare hidroizolație radier, cercetări arheologice sit 1 și sit 10 dar și terasări”, au transmis reprezentanții CNAIR miercuri, pe rețeaua de socializare Facebook.

„O altă inspecție de șantier a echipelor CNAIR a reprezentat-o lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda. S-a constatat că numărul de muncitori prezenți în șantier este foarte redus, dar constructorul susține că se află în grafic și că va suplimenta numărul de muncitori în perioada următoare. Stadiul fizic al acestui lot este de 44,49%”, au mai precizat reprezentanții CNAIR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax