Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Colaborare inedită între cugireanul Reckaze și Bodo, solistul trupei Proconsul. A fost lansată piesa „Indigo”

Publicat

20424811_1529686730428369_545493478_o A plecat din Cugir la Cluj iar mai apoi în Capitală pentru a-și îndeplini visul de a face muzică și se pare că are toate șansele. După mai multe piese lansate încă din 2007, Andrei Lupean aka Reckaze vine anul acesta cu o colaborare inedită. Tânărul artist a lansat, miercuri, videoclipul piesei Indigo, în colaborare cu Bodo, solistul trupei Proconsul.

Piesa este un jurnal al vieții lui Andrei, a experiențelor sale și mai ales a încercărilor de a face ceea ce îi place, muzică.

Colaborarea cu Bodo s-a născut fără mare bătaie de cap pentru că vocile celor doi sunt foarte compatibile.

„Piesa cerea o voce incredibilă pe refren, i-am prezentat-o lui Bodo și trupei Proconsul, le-a plăcut, am înregistrat, ne-am împrietenit și am filmat un videoclip. Sunt foarte recunoscător ca am un artist de calibrul lui Bodo pe album. L-am cunoscut pe Bodo la un concert cu Proconsul. Câteva zile mai târziu i-am arătat piesa și am avut norocul să-i placă ce fac.„ spune Andrei.

În videoclip Bodo este versiunea matură și înțeleaptă a tânărului artist.
Poți fi propriul tău erou
O faci? Fă-o în stilul tău!
Pot fi un exemplu rău
Nu copia tot ce vezi ca la indigo

Reckaze a început să scrie piese rap încă din 2007, pe când avea doar 15 ani. Printre artiștii care îl inspiră pe Reckaze se numără A$AP Rocky, Kendrick Lamar, Logic, Henry Miller și alții.

Are deja trei albume din care unul cu B.R.I.C.ADA, iar anul trecut a scos două piese în colaborare cu Roton Music, una dintre ele fiind „Ochelari de soare” o piesă cu peste 120.000 de vizualizări pe youtube.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax