Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Colaj de imagini surprinse de camerele de supraveghere ale Parcului Natural Apuseni, cu cel mai mare carnivor din România

Publicat

YouTube video

Reprezentanții Parcului Natural Apuseni au postat pe contul lor de Facebook un colaj video cu cele mai interesante imagini în care este surprins ursul brun de camerele de supraveghere amplasate pe teritoriul Parcului Natural Apuseni.

Pe imagini se poate observa chiar cum unul dintre animale observă camera de luat vederi și se apropie de ea. 

”Ursul locuieşte în păduri de conifere și foiase, având activitate preponderent diurnă. La noi, ursul mănâncă după anotimp.

Primăvara se hrănește mai ales cu cadavrele sălbăticiunilor care n-au putut trece iarna, vara mănâncă mai multe fructe decât animale (zmeură, mure, afine, merișoare), iar toamna regimul aste aproape exclusiv vegetarian.

Mai mănîncă jir, miere, furnici, albine, viespi, etc.

Parcul Natural Apuseni este unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva, situat în vestul țării, pe raza judetelor Bihor, Cluj si Alba” au scris reprezentanții Parcului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax