Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Colegii militarului decedat ar putea fi înlocuiți de la Paradă, din cauza stării emoționale

Publicat

YouTube video

Ofițerul de relații publice al Diviziei a IV-a Infanterie Gemina, locotenet – colonel Dan Crișan, a făcut o serie de precizări legate de ce s-a întâmplat în această dimineață în Gara din Alba Iulia.

Acesta, vizibil emoționat, a transmis mesajul colegilor plutonierului mort și a transmis punctul de vedere oficial al structurii din care făcea parte. Colegii plutonierului Orosz Alexandru sunt încă în stare de șoc.

Imediat după incident, aceștia plângeau în hohote pe peronul tehnic al Gării din Alba Iulia. Cel mai probabil vor fi înlocuiți în cadrul ceremonialului militar de la 1 Decembrie, ”pentru a nu creea o stare emoțională”. Investigațiile cu privire la incident sunt efectuate de către procurorii militari de la Cluj. 

”Azi dimineață, plutonierul Orosz Alexandru, a decedat la gara din Alba Iulia, în timp ce manevra complexul antiaerian Gepard. Avea 33 de ani, a avut o fetiță și a fost militar în Afganistan. Este angajat al MApN din 2007” a spus acesta.

Acesta a spus, de asemenea, că tehnica militară care trebuia coborâtă din tren era destinată ceremonialului militar de la Alba Iulia.

Citește și: Cine este militarul care și-a pierdut viața în Gara din Alba Iulia. Avea 33 de ani și o fetiță de 5 ani

”Ministerul Apărării Naționale, comandantul Diviziei, comandantul Batalionului și al Brigăzii, își manifestă regretul și supărarea pentru acest incident șți transmite condoleanțe familiei îndoliate (…). Misiunea Armatei continuă, conform ordinului. Ne vom prezenta la ceremnoie pentru a aduce omagiul nostru populației din Alba Iulia. Misiunea noastră continuă, păcat de acest incident pe care cu toții îl regretăm” a mai spus Dan Crișan.

Colegii militarului mort ar putea fi schimbați din programul ceremonialului militar de la 1 Decembrie, de la Alba Iulia, ținând cont de starea emoțională în care se află, a adăugat Ofițerul de relații publice al Diviziei a IV-a Infanterie Gemina.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax