Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VIDEO: Compania italiană „Tehno Plast” va investi peste 1 milion de euro pentru deschiderea unei fabrici la Cugir

YouTube video

Publicat

Compania italiană „Tehno Plast” SRL va investi la Cugir peste 1 milion de euro pentru deschiderea unei fabrici de injecție de masă plastică pentru industria auto. Firma cu punct de lucru și în România a închiriat două hale, cu o suprafață de peste 6.000 de metri pătrați, în incinta UM Cugir și a demarat deja lucrările pentru amenajarea fabricii.

Anunțul a fost făcut de vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, care apreciază că, după demararea lucrărilor, vor fi create aproximativ 100 de noi locuri de muncă: „Este un prim pas în crearea unui pol de dezvoltare la Cugir. Este vorba despre un investitor italian care deja s-a apucat de lucru. Acolo va fi o investiție de peste 1 milion de euro  și o estimare între 50 și 100 de locuri de muncă în perioada următoare. Acolo se va produce injecție de mase plastice pentru industria auto. Hala asta era licitată de 4 ani de zile, dar din păcate nu a fost pusă în valoare, iar acum deja s-a semnat contractul de închiriere și cel mai probabil la 1 ianuarie vor fi demarate angajările și va începe producția”.

Contractul de închiriere  a fost încheiat pe o perioadă de 1 an cu posibilitate de prelungire. Potrivit directorului Uzinei Mecanice Cugir, Mihai Nicușor, investitorul și-a manifestat chiar intenția de cumpăra spațiile respective, iar pe viitor se va lua în considerare și această posibilitate. Pe lângă cele două hale, „Tehno Plast” SRL a cumpărat și terenul aferent.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

 1. partenie48

  miercuri, 07.11.2012 at 13:49

  cine-i omu’ asta si ce vrea de la noi?

  • dan

   duminică, 12.05.2013 at 17:57

   E o persoana ok. Eu lucrez pentru el, in Italia si e ok

   • IRINA

    luni, 27.04.2015 at 15:04

    cum pot lua leg cu dumneavoastra ?.0760113988

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax