Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Competiția ”Prietenii Pompierilor” pe stadionul Cetate din Alba Iulia. Elevii și-au testat abilitățile de salvator

Publicat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba împreună cu Inspectoratul Școlar Județean au organizat vineri, pe Stadionul Cetate din municipiul Alba Iulia, etapa județeană a competiției ,,Prietenii Pompierilor”.

Elevii de gimnaziu și liceu au avut ocazia să își arate abilitățile de salvator și să se pună pentru câteva ore, în situația pompierilor.

”Competiția este dedicată elevilor de gimnaziu și liceu. Acest proiect are o însemnătate și o tradiție deosebit de importantă în ceea ce privește dezvoltarea abilităților tehnico-tactice ale copiilor, abilităților lor sportive și civice” a spus Alex Crișan, purtătorul de cuvânt al ISU Alba.

Participă aproximativ 100 de elevi de la 12 școli, care au de parcurs mai multe probe teoretice și practice, cum ar fi curse cu obstacole sau trasee aplicative, a adăugat acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax