Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Comunicat de presă Calin Matieș, senator PSD de Alba: Când exemplele sunt clare, definiția ipocriziei este simplu de dat!

Publicat

”Astăzi îl ascult pe viceprimarul PNL Marius Filimon care, în ședința de Consiliu Local, spune că solicitarea de majorare a burselor este un demers populist și că trebuie renunțat la el. ”Eu cred că trebuie să renunțăm la chestia asta populistă – să mărim bursele. Dacă veneam cu 1.000 de lei bursa, sigur, cineva vrea 1.200, dacă veneam cu 2.000 de lei, voia 2.200. Cred că trebuie să oprim chestiunea asta”, spune Filimon.

Ieri citeam un comunicat de presă al PNL Alba în care se arăta că viceprimarul Marius Filimon propune un proiect de hotărâre prin care cuantumul burselor elevilor ”să crească la cea mai mare valoare acordată vreodată în municipiul Alba Iulia”.

   https://alba24.ro/comunicat-pnl-alba-o-treime-dintre-elevii-albaiulieni-din-clasele-v-xii-vor-primi-burse-in-anul-2022-896499.html

În logica celor expuse mai sus, PNL-istul Marius Filimon este populist? Sau este, de fapt, ipocrit? Când este Filimon sincer și care este părerea sa reală despre mărirea burselor? Sau doar domnia sa are dreptul să propună majorarea lor la ”cea mai mare valoare acordată vreodată în municipiul Alba Iulia”? De ce altor aleși locali, în viziunea viceprimarului PNL, le e interzis acest lucru, fiind considerați populiști? Care mai e rolul dezbaterii din Consiliul Local?

Domnule Filimon, la cât de mult s-au scumpit toate produsele pe care elevii le achiziționează, bursele lor au rămas mici! Și nici o investiție în educație sau în stimularea obținerii de rezultate școlare bune nu este prea mare!

În percepția PNL-iștilor, inclusiv majorarea pensiilor (realizată de PSD) sau plafonarea prețurilor la energie și gaze sunt măsuri populiste, motiv pentru care NU au fost de acord cu compensarea tarifelor, la aceste utilități, pentru facturile din luna ianuarie”, a declarat senatorul PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 28.01.2022 at 14:17

    De ce să bage banii în burse, când de banii ăştia mai pot fi angajaţi nişte neamuri sau afini în Primărie. Că nu deageaba s-a făcut audit .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax