Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Comunicat Marcel Tuhuț, PSD Alba: Fabricile de arme de la Cugir au nevoie de o conducere competentă și profesionistă

Publicat

”Am vorbit, la începutul acestei săptămâni, în Parlamentul România, despre situația de la cele două fabrici producătoare de armament din Cugir – Uzina Mecanică și Fabrica de Arme.

Mă bucur că între timp, ministrul Economiei, Florin Spătaru, a anunțat creșteri salariale – mult așteptate și meritate de către angajați.

Din păcate, din cauza lipsei de profesionalism a conducerii acestor două fabrici, deși industria de armament prosperă în toate statele membre U.E. și nu numai, cugirenii au de suferit.

În declarația mea politică, am atras atenția și asupra importanței industriei de armament, mai ales în contextul geopolitic actual, a conflictului dintre Rusia și Ucraina.

Stimați cugireni,

Prin încrederea pe care mi-ați acordat-o votându-mă deputat de Alba, vreau să vă asigur că vocea voastră se va face auzită. Miniștrii Partidului Social Democrat își doresc investiții, stabilitate și sustenabilitate în domeniile pe care le coordonează. Ministrul Economiei, Florin Spătaru, își dorește la fabricile din Cugir o conducere profesionistă, cu viziune și cu experiență în administrare astfel încât investițiile care se vor face în retehnologizarea liniilor de producție să genereze performanță și creșterea competitivității.

De asemenea, salariile tuturor muncitorilor trebuie să ajungă la nivelul binemeritat pentru tot efortul depus!

Cu respect pentru locuitorii din județul Alba” – Președinte PSD Alba, deputat Tuhuț Radu Marcel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 23.02.2022 at 18:47

    De unde conducere profesionistă, dacă voi puneţi directori politici cu şcoala făcută la apusul soarelui ? Toată lumea ştie aşa ceva, numai că voi puneţi directori la comanda securiştilor.

  2. Gelu Stoian

    vineri, 25.02.2022 at 10:07

    Ai dreptate TUHUT-le ! Acolo cel mai potrivit Manager General Ar FI ANALFABETA, ” Paavian cu mantie „- Citat CTP-, Viorica Dancila, Avand ca Adjunct PE Liviu Dragnea, ex.puscariasul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax