Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Concurs cu premii în bani pentru şcolile din Alba care desfăşoară activităţi în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”

Publicat

În cadrul proiectului „Şcoala altfel”, Ministerul Educaţiei lansează un concurs în urma căruia cele mai bune 10 activităţi desfăşurate de unităţile de învăţământ vor fi premiate cu o sumă considerabilă de bani.

Competiţia este denumită „O activitate de succes”, iar în cadrul activităţii vor fi vizate domenii precum cel cultural, artistic, responsabilitate socială, educaţie pentru  sănătate şi stil de viaţă sănătos şi altele. Concursul a fost anunţat marţi, la Alba Iulia, de secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Oana Badea, care a explicat că fiecare unitate de învăţământ va intra în competiţie cu o activitate din cele propuse copiilor pe care dascălii o consideră reprezentativă pentru formarea acestora: „Va exista o perioadă în care se vor putea vota activităţile, iar 40% din rezultatul final va fi reprezentat de aceste voturi. Sperăm ca această activitate să ne ofere nouă un prim pachet de 10 activităţi pentru anul şcolar viitor, când săptămâna <Şcoala altfel> cu siguranţă va face parte din structura anului şcolar”.

„Școala altfel” este un program educaţional extracurricular, ce are obiectivul de a oferi elevilor posibilitatea de a participa la activități non-formale, în conformitate cu nevoile şi interesele lor. Elevii vor putea alege, propune sau organiza activităţi care să le dezvolte abilităţile prin aplicarea teoriei învăţate la şcoală, în practică: training-uri, concursuri de talente, competiţii sportive, dezbateri, cinematecă şi multe altele. Programul „Şcoala altfel” se desfășoară în această săptămână.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax