Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Consiliul Național de Coordonare al PNL a validat-o pe Alina Gorghiu ca PREȘEDINTE UNIC al partidului

Publicat

alina gorghiu Consiliul Național de Coordonare al Partidului Național Liberal (PNL) a validat-o, sâmbătă, pe Alina Gorghiu în funcția de președinte al partidului. Consiliul Naţional al PNL a validat modificările de Statut decise de Biroul Politic – preluarea preşedinţiei unice de către Alina Gorghiu şi împuternicirea lui Daniel Buda pentru semna listele pentru alegerile parlamentare.

Cei peste 700 delegați la reuniune au votat astfel în unanimitate modificările la Statutul PNL prezentate de secretarul general Ilie Bolojan, potrivit cărora partidul va fi condus de un singur președinte până la Convenția Națională a liberalilor care se va desfășura anul viitor.

Totodată, participanții la reuniune l-au validat și pe eurodeputatul Daniel Buda ca împuternicit la semnarea listelor de candidați ai partidului pentru alegerile legislative, votând în acest sens o decizie a BPN al PNL.

La reuniunea liberalilor este prezent alături de conducerea PNL, parlamentari, lideri de organizații, și președintele de onoare al formațiunii, Mircea Ionescu Quintus. Acesta a fost primit cu aplauze la scenă deschisă la intrarea în sala de la Parlament unde se desfășoară reuniunea .

Din PNL Alba au participat la Convenția Națională 14 delegați printre care  Florin Roman, Corneliu Olar, Alexandru Pereș și  mai mulți primari PNL din județ.

Mai jos Live video de la CN a PNL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax