Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Copii, culori și lemn reciclat într-un atelier organizat de arhitecții de la ”Sezi”, pe malul Mureșului, la Alba Iulia

Publicat

Lângă masă plină de culori, lemne, lipici și mulți copii plini de vopsea pe mâini care lucrau de zori la câte o bărcuță: așa i-am întâlnit sâmbătă pe Octavia și Lucian Loiș, cei doi arhitecți de la ”Șezi”.

Pe o vreme toridă, sub un cort amplasat pe malul Mureșului, Octavia și Lucian au organizat un atelier interactiv pentru copiii prezenți la Rowmania.

Au organizat un atelier în care cei mici au avut mână liberă să construiască bărci și să le picteze. Imaginața copiilor a fost pusă la încercare când au descoperit cu ce trebuie să construiască bărcile: zeci de bucăți de lemn rămase în atelierul de tâmplărie de la Sezi.

Mai exact celor doi le rămân foarte multe bucăți de lemn, resturi, după ce o piesă de mobiler este făcută în atelierul celor doi arhitecți. Au strâns bucățile de lemn și le-au pus la dispoziția copiilor.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO-VIDEO: Descoperă Rowmania, la Alba Iulia. 12 echipe se întrec pe râul Mureș în canotci, la concursul de vâslit viteză

Cei mici și-au dat drumul la imaginație și au început să construiască diferite bărci, iar apoi să le picteze.

Mai mult de atât, Octavia și Lucian le-au prezentat copiilor diferite modele tradiționale cu care să își decoreze bărcuțele. De asemenea atelierul a avut și un rol educativ, în ideea în care cei doi arhitecți le-au vorbit celor prezenți despre importanța reciclării și protejării mediului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax