Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Corala „Sfânta Treime”, dirijată de profesorul Iosif Fiţ, a încheiat seria colindelor de la Catedrala Reîntregirii, cu un recital magistral

Publicat

Corala „Sfânta Treime” a Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia, dirijată de profesorul Iosif Fiţ, a oferit publicului, duminică seara, un recital de colinde cu adevărat excepţional. Seria de concerte de colinde de la Catedrala Reîntregirii s-a încheiat, astfel, într-o atmosferă specială, încărcată cu energia sărbătorii Crăciunului.

Concertul de colinde susţinut duminică seara de Corala „Sfânta Treime” a reuşit să transpună auditoriul într-o stare specifică sărbătorii Naşterii Domnului Iisus Hristos. Cu insipiraţia, sensibilitatea şi rigurozitatea deja atestate ale profesorului Iosif Fiţ, coriştii au transmis un mesaj clar de bucurie şi emoţie a revenirii pe pământ a Mântuitorului.

Corala „Sfânta Treime” a Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia a aniversat de curând 80 de ani de existenţă, ocazie cu care, în acest an, s-au organizat o multitudine de activităţi festive (simpozioane şi concerte), cu invitaţi speciali din toată ţara.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Madalina

    luni, 18.11.2013 at 19:38

    Iosif Fit e un om foarte bine pregatit, dar un dascal groaznic. Ii sunt eleva si orele dansului sunt un adevarat chin. Zbiara, te jigneste, te umileste. Nu neg ca e un profesionist al teoriei muzicale, dar ca om…lasa de dorit!
    Daca va citi acest mesaj, il rog sa se revizuiasca in comportamentul cu elevii. Nu e normal sa mergi cu frica la orele unui om, doar pentru ca el se numeste Fit. Pacat ca nu se sesizeaza inspectoratul, sau nu se face o filmare cu o rabufnire a dansului, ca sa se vada adevarata fata a ”geniului”.

  2. ina kir

    luni, 06.01.2014 at 17:57

    Sunt de acord .

  3. ina kir

    luni, 06.01.2014 at 18:02

    E pacat ca traumatizeaza elevii cu excesele dumnealui de furie si cu jignirile .E profesor de pe vremea cind se practicau aceste tehnici .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax