Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Cornel Murg a fost instalat oficial subprefect de Alba

Publicat

La sediul Instituţiei Prefectului de Alba s-a desfăşurat, joi, festivitatea de instalare oficială în funcţia de subprefect a lui Cornel Murg. Favorit pentru acest fotoliu încă din momentul schimbării de nume de la conducerea Prefecturii, Cornel Murg a fost preşedintele PSD Cugir.

La festivitate au participat prefectul județului Alba, Dan Simedru, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, precum și directorii instituțiilor deconcentrate din județ și membrii Colegiului Prefectural. Noul subprefect a depus jurământul și și-a declarat deschiderea pentru colaborarea cu colegii din Instituția Prefectului.

Cornel Murg a mai ocupat funcţia de subprefect în 2009, alături de Ovidiu Jidveian. A fost, de asemenea, consilier judeţean.

Cornel Murg s-a născut la data de 27 iunie 1951, este licenţiat în inginerie managerială şi tehnologică, din anul 2000, al Universităţii Tehnice Cluj-Napoca. Tot la această instituţie de învăţământ superior a finalizat studiile de masterat privind tehnologiile moderne de fabricaţie a pieselor din materiale plastice şi compozite.

Cornel Murg are 2 brevete de invenţie, a fost angajat la Uzina Mecanică Cugir, preşedinte la SOCOM Cugir şi viceprimar al oraşului Cugir (2000-2004). A fost coordonator a 4 proiecte cu finanţare nerambusabilă Phare. În perioada 1994-2000, a fost consilier local în cadrul CL Cugir, din 2004 devenind membru al Comisiei de Urbanism al acestui for.

Vedeți mai jos jurământul și declarațiile lui Cornel Murg la festivitatea de instalare a sa ca subprefect:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. orgoliosul

    vineri, 01.06.2012 at 18:09

    foarte interesant cum in alba iulia si in judetul alba, PSD primeste doar resturi, nici o functie principala… nu mai sunt orgolii in PSD Alba, sau poate nici oameni competenti?!? PNL vine cu cei peste 15000 de specialisti…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax