Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Corul de copii „Theotokos” a transmis albaiulienilor „Crăciun fericit!” printr-un concert de colinde

Publicat

Joi seara, de la orele 18.30, la Sala Unirii, Corul de copii „Theotokos” a susţinut primul concert de colinde din seria programată pentru acest sfârşit de an.

Concertul a început cu o precizie metronomică, la ora stabilită, cu colinda Deschide uşa, creştine.

Pe un fundal muzical instrumental, copiii au interpretat cântece de Crăciun tradiţionale româneşti, binecunoscute, dar şi din repertoriul internaţional, în limbile română, engleză şi spaniolă. Motivând alegerea pieselor cântate în limba spaniolă, dirijorul corului, Călin Bulac a amintit publicului că urmează să susţină un turneu în Spania, în cadrul căruia corul va da 4 concerte, printre care unul la Ambasada României din Madrid.

Spectacolul a fost conceput interactiv, cu momente de interpretare solo sau în cvartet, acompaniate de întreg corul.  Solistele Cătălina Sofica, Cezara Bulac, Ana Maria Mariş şi Antinia Simion au interpretat împreună cântecul „You Raise Me Up”. În final, corul a urat publicului Crăciun fericit şi La mulţi ani, prin vocea solistei Denisei Negrea, completată de corul întreg, cântând piesa Feliz Navidad, în limbile spaniolă, româna şi engleză.

În afară de turneul din Spania, Corul de copii „Theotokos” mai are programate trei concerte, în luna decembrie, în datele:

– 18 decembrie 2011, orele 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia (unde corul va performa în cadrul unui spectacol de colinde)

– 19 decembrie 2011 la Sebeş (încă nu s-a fixat locaţia)

– 25 decembrie 2011 la Biserica Ortodoxă Maieri 1 din Alba Iulia.

Vă prezentăm câteva fotografii şi înregstrarea video a colindului O, brad frumos, interpretat de Corul de copii „Theotokos”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax