Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Credincioșii de la Catedrala Ortodoxă din Cluj Napoca împărtășiți cu aceeași linguriță. Biserica, în ”stare de nepăsare”

Publicat

YouTube video

Imagini incredibile surprinse de jurnaliștii de la Cluj24.ro la Catedrala Ortodoxă din Cluj Napoca. În plină epidemie de coronavirus, Biserica Ortodoxă și preoții nu au înțeles nimic din pericolul care ne paște. De asemenea, ordinele militare ale autorităților desemnate să gestioneze împiedicarea răspândirii epidemiei cu noul Coronavirus, sunt nesocotite pe față.

Echipa de reporteri de la Cluj24.ro au surprins scene absolut incredibile la Catedrala Ortodoxă din Cluj Napoca. Se presupune că mai ales în aceste zile trebuie să fim mai atenți și să nu intrăm în contact unii cu alții.

În timpul oficierii Sfintei Liturghii, călugării și preoții de la Catedrala Mitropolitană din Cluj îi împărtășeau pe credincioși cu aceeași linguriță, fără ca aceasta să fie ștearsă înainte de refolosire. Și ca și când nu ar ști de epidemia de coronavirus, care riscă să se răspândească cu rapiditate în țara noastră, credincioșii nu aveau nicio obiecție, ba mai mult, stăteau frumos la coadă.

sursa info/foto/ video: Cluj24.ro- stiri non-stop din Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. cici1800

    duminică, 22.03.2020 at 14:29

    perfect normal pentru cei care au mintea inca in secolul 16

  2. Oprea Ioan Alexandru

    duminică, 22.03.2020 at 14:34

    Da, și eu sunt unul dintre cei care m-am împărtășit astăzi la Cluj, cu aceeași linguriță, chiar am fost printre ultimii, adică după toată lumea și cred din tot sufletul niciodată nu o să mă infectez cu vreo boală din Trupul lui Hristos!!!

    • Andrei

      duminică, 22.03.2020 at 15:19

      Perfect normal pentru un om care Îl pune pe Dumnezeu înainte de toate. El ne-a dat viata, El ne calauzeste pașii in viata, El ne da încercările si ne ajuta sa le depășim si ne va lua la vreme potrivita să ne bucurăm de Viata cea adevărată.
      Trupul Lui Hristos este foc care mistuie pe cel ce se apropie cu nevrednicie.
      ” Nu ma voi teme de ce îmi va face mie omul, ca Tu cu mine esti ”
      Apropo, ce a omis stirea, la urmă după toata lumea, cu aceeași linguriță a consumat Preotul Sfintele Daruri si nu va păți nimeni nimic.

      • ina

        luni, 23.03.2020 at 01:11

        Paote nu ar trebuii sa il bagam pe Dumnezeu in toate .Asta tine si de mintea omului ! Eu personal nu maninc dupa nimeni ,nu maninc dupa ciopii sau sot ,imi este greata ,noi nu facem asta ..Gura are cele mai multe bacterii …acolo sunteti toti straini ,este un virus
        …VIRUS care se transmite .Cred ca nu are legatura cu credinta acest virus .Dumnezeu sa ne ajute .

    • Bobi

      duminică, 22.03.2020 at 15:28

      Dumnezeu sa fie cu toți.

      • Ema

        duminică, 22.03.2020 at 18:29

        S-a întâmplat asta în toate bisericile, nu trebuie sa faceți spume la gura doar pentru acest caz. Voi, jurnaliștii, de ce nu erați acasă, aveați o situație urgenta de rezolvat?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax