Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

VIDEO: Creșterea prețurilor la materialele de construcție, compensată de Guvern cu 1,8 miliarde de lei. Anunțul premierului

Publicat

casa constructii

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că sectorul de construcții va primi 1,8 miliarde de lei pentru a compensa creșterea costului materialelor și a forței de muncă.

„În acest moment putem spune că parte din aceste măsuri au fost adoptate. Vom aproba azi o OUG prin care vom aloca 1.77 de miliarde de lei pentru compensarea creșterii costului materialelor de construcții și compensarea creșterii costului cu forța de muncă.

Pachetul face parte din parchetul mai mare de 5.2 miliarde iar diferența o vom asigura cu fonduri europene. Avem deja identificate  liniile de finanțare și vom continua să sprijinim domeniul construcțiilor.

Avem nevoie ca acest sector să își mențină capacitatea și să își asume celelalte proiecte. În tot acest ansamblu de măsuri, sunt două componente esențiale care au o singură rezultantă. Investim  în economie, păstrăm locurile de muncă”, a declarat Nicolae Ciucă.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sf

    joi, 14.04.2022 at 14:00

    parerea mea e ca guvernul ar trebuii sa dea cate 10 milioane de euro fiecarui producator si comerciant de materiale de constructii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax