Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: CRIMĂ la Cugir. Tată și fiică, ÎNJUNGHIAȚI cu un cuțit de bucătărie de fostul concubin al femeii. Bărbatul a decedat

Publicat

barbat-injunghiat O tragedie s-a produs sâmbătă în jurul orei 17.00 în Cugir. Un bărbat supărat pe fosta concubină s-a răzbunat pe acesta și pe tatăl ei în cel mai cumplit mod. Tânărul de  34 de ani i-a înjunghiat pe cei doi în plină stradă, cu un cuțit de bucătărie. Victimele au fost duse de urgență la spital unde la scurt timp, bărbatul aproximativ 60 de ani, a decedat.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 17.40 despre incidentul de pe strada Alexandra Sahia. Oamenii legii spun că agresorul era concubinul fetei de 25 de ani, iar pe fondul unor neînțelegeri i-a atacat cu un cuțit de bucătărie.

Incidentul s-a petrecut în fața cantinei UMC.

Martorii au sunat la 112, iar când ambulanța și poliția au ajuns la fața locului victimele erau în stare gravă. Cei doi au fost transportați la spitalul din Alba Iulia unde bărbatul a decedat.

Agresorul, pe nume Florin Ghinea, cunoscut cu antecedente penale, a fost prins și urmează să fie cercetat de procurori pentru omor și tentativă de omor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax