Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO DIICOT: CRIMELE de la CARACAL. Gheorghe Dincă a avut un complice în cazul răpirii Luizei Melencu

Publicat

Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă a avut un complice, în cazul răpirii Luizei Melencu. După ce Dincă a răpit-o pe fata lipsită de apărare și a dus-o la ”casa groazei” din Caracal, un alt bărbat și-a făcut apariția în casa criminalului.

DIICOT a anunțat, miercuri, reținerea unui bărbat de 46 de ani, cunoscut ca alcoolic, fără serviciu și fără familie, și care a violat-o pe Luiza Melencu – fata dispărută în luna aprilie în Caracal – împreună cu Gheorghe Dincă.

Mai exact, după ce Dincă a răpit-o pe Luiza Melencu, în Casa Groazei din Caracal și-a făcut apariția si bărbatul reținut astăzi de DIICOT. Acesta a profitat că fata răpită era la cheremul lui Dincă și i-a spus acestuia că vrea și el să întrețină relații sexuale cu minora.

Dincă i-a dat voie bărbatului să o violeze pe Luiza Melencu. Oroarea s-a întâmplat chiar în dormitorul lui Dincă, unde fata era ținută.

De menționat este faptul că bărbatul reținut miercuri, nu este cercetat pentru crimele de la Caracal, ci doar pentru viol.

„Inculpatul, în vârstă de 46 de ani a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar în acest moment vă pot confirma că au fost administrate probe suficiente, atât științifice cât și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale față de acesta.

În fapt, la 14 aprilie 2019, în jurul orelor 12:00, după ce inculpatul Dincă Gheorghe a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violență, pe victima Melencu Luiza, ce aștepta la ocazie pe raza municipiului Caracal, județul Olt, a transportat-o la domiciliul său în scopul exploatării sexuale în interes personal și în aceste împrejurări a fost surprins de inculpatul reținut astăzi.

Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism. Precizez că inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului Dincă Gheorghe și era folosit de către acesta, ocazional, la diferite munci în gospodărie.

La explicațiile oferite de către inculpatul Dincă Gheorghe, în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reținut i-a solicitat acestuia să-i permită și lui întreținerea unor asemenea relații cu victima Melencu Luiza.

În aceste împrejurări, pentru a-și conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheorghe, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.

Doresc să precizez faptul că bărbatul reținut astăzi, autor al acțiunii de viol în formă agravantă, este o persoană fără ocupație, fără pregătire, fără venituri, fără un domiciliu stabil, este necăsătorit, nu are copii și este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Aș dori să fac o subliniere foarte importantă.

Acest inculpat nu este cunoscut cu antecedente penale și nu există nicio conexiune între el și vreun grup de criminalitate organizată investigat de DIICOT până în prezent” a declarat procurorul șef adjunct DIICOT, Georgiana Hosu, într-o confernță de presă susținută miercuri la sediul structurii centrale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax