Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Criminalul care a ucis o persoană și a rănit alte cinci, a fost CAPTURAT joi dimineață. Declarații șocante

Publicat

c

Bărbatul care a ucis un bărbat și a rănit alte cinci, miercuri, în zona orașului Făget, a fost prins de către polițiști, joi dimineața. Acesta a fost descoperit într-o mașină, în apropiere de locuința sa și în momentul reținerii nu a depus rezistență.

Potrivit tion.ro, criminalul a făcut declarații șocante, imediat după capturare. La scurt timp după ce a fost încătușat le-a povestit celor de la fața locului că o icoană de argint l-ar fi scos afară din casă și i-ar fi dat putere să spargă capul unei femei cu piciorul.

Individul a stat ascuns într-un pom, iar când a fost prins voia să meargă acasă să facă un duș.

Ionel Boldea a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, la un filtru al poliției, în localitatea Bichigi, în apropiere de casa sa. Se afla la volanul unui autoturism pe care se pare că l-ar fi furat și le-a spus oamenilor legii că mergea acasă să facă un duș.

După ce a scăpat de urmărirea polițiștilor s-ar fi ascuns într-un pom. La momentul reținerii era singur în mașină și nu a opus rezistență. I-a avertizat doar pe polițiști că dacă îl agresează „vor păți rău”.

Video: tion.ro

YouTube video

Individul în vârstă de 33 de ani a spus că a făcut totul din cauza unei icoane de argint care l-a scos afară din casă la șase dimineața. Tot icoana i-ar fi dat și putere să spargă capul unei femei cu piciorul.

Citește și: VIDEO: Criminal periculos, căutat în patru județe. A ucis un om și a rănit la întâmplare alți șase

Ionel Boldea era căutat în toată zona Făgetului după ce, miercuri dimineață, a bătut cu bestialitate mai multe persoane din Făget și Temerești, iar pe una a lovit-o cu mașina. Primele victime ale tânărului au fost doi soți atacați în Făget. Bărbatul și-a pierdut viața, iar femeia este în stare critică la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara. Criminalul a plecat apoi spre localitatea învecinată, Temerești, unde a atacat o bătrână, apoi doi soți.

După ce a încercat să spargă ușa de la intrarea unui magazin, Ionel Boldea a mers la casa unor cunoștințe, de unde a furat o mașină și l-a lovit pe proprietar cu ea. Polițiștii care l-au ajuns din urmă au tras trei focuri de armă în urmărirea lui, dar nu au reușit să îl prindă. Tânărul a abandonat autoturismul ulterior, după ce a pierdut controlul volanului și a ieșit cu el de pe drum. A reușit apoi să evite capturarea timp de câteva ore bune.

Sursă: tion.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax