Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cristi și Ralu, doi dintre cei mai cunoscuți vloggeri, invitați la o cafea la Ciugud. Ce promisiuni au făcut după vizită

Publicat

Doi dintre cei mai cunoscuți vloggeri de călătorii, Cristi și Ralu, au mers în inspectie la Ciugud. Aceștia au rămas impresionați de școala smart din oraș, dar și de facilitățile pe care le are comuna. 

De fapt, Cristi și Ralu au fost invitați la o cafea de reprezentanții Primăriei. Mai exact, în urmă cu trei ani, cei doi vloggeri au fost pentru prima oară la Cigud și au filmat un vlog acolo.

După ce alba24.ro a publicat un articol despre experiența lor, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Dan Lungu, i-a contactat și i-a invitat la o cafea.

VIDEO: Din Caraibe și Bali, la Ciugud. Vloggerii de turism Cristi și Ralu au vizitat comuna, în drum spre bunicii de la Sebeș

Trei ani mai târziu, vloggerii au răspuns invitației, și s-au întors la Ciugud pentru a bea o cafea alături de primarul Gheorghe Damian.

În data de 10 aprilie 2024, Ralu și Cristi au postat un video din Ciugud, iar într-o singură zi, a strâns peste 51.000 de vizualizări.

YouTube video

Cei doi au vizitat cele mai importante investiții din comunitate: școală, gradiniță, zona industrială, centrul de seniori, dar și terenul de golf de la Theodora Golf Club.

Mai mult de atât, cei doi au făcut și două promisiuni.

Când renunță la călătorii se mută la Ciugud. Și de aseemenea, când decid să își facă cununia se gândesc să fie în livada cu meri, locația unde se fac cununiile în Ciugud.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax