Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

VIDEO: Cristiana, absolventa de ZECE și șefa promoției 2021 a Universității din Alba Iulia. Secretul din spatele succesului

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDIxQVcsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


În mijlocul mulțimii de absolvenți ai Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia care au participat vineri, 19 iunie, la festivitatea de absolvire, se distingea o tânără care purta pe brațe ”cheia succesului” academic. 

Este vorba despre Cristiana Maria Pavel, studenta Universității care a terminat cei trei ani de studiu cu media 10 pe line și care a fost automat și șefă de promoție.  

Am stat de vorba cu Cristiana pentru a afla care a fost secretul prin care a reușit performanța academică, chiar dacă mai bine de un an cursurile s-au desfășurat în format on line.

Cristiana este absolventa Facultății de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti, specializarea informatică. Tânăra a reușit să îmbine utilul cu plăcutul. Fiind foarte pasionată de informatică și cu multă ambinție la care se adaugă și mai multă muncă a reușit ca în fiecare an după sesiune să obțină media maximă.

Încă din anii facultății a început să și lucreze în domeniu, fiind programator Java.

”A presupus muntă muncă și efort, dar am făcut-o cu plăcere deoarece mă pasionează informatica și asta îmi doresc să fac și mai departe și atunci nu a fost dificil. A fost muncă făcută cu drag”, a declarat Cristiana pentru reporterul alba24.ro.

Pandemia și cursurile în format on line nu au afectat-o foarte mult pe Cristiana deoarece a avut la dispoziție toate uneltele necesare pentru a-și desfășura activitatea, însă nu a mai fost aproape de colegi și socializarea a lipisit cu desăvârșire, a mai precizat aceasta.

Pe viitor Cristiana se va înscrie la programul de master al Universității din Alba Iulia și își va urma cariera deja începută în lumea programării.

Festivitatea de absolvire a promoției 2021 a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia poate fi urmărită integral pe link-ul de mai jos.

LIVE VIDEO: Emoție și bucurie la festivitatea de absolvire a promoției 2021 a Universității ”1 Decembrie 1018” din Alba Iulia

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax