Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Cu ce dai ochii prima dată când ajungi la Alba Iulia cu trenul sau autocarul. Clădirea fostului bazar, focar de infecție

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDIxZDcsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script> </p>


Prima priveliște pe care o are o persoană care ajunge în Alba Iulia fie cu trenul, fie cu autocarul este una dezolantă.

Situată între autogara STP și gara CFR, clădire unde pe vremuri a funcționat bazarul a ajuns un focar de infecție. 

Ruina aparține societății de transport în comun (STP), dar în trecut a avut mai mulți proprietari.

Clădirea a avut mai multe utlitiăți: magazin general, magazin chinezesc, resturant, bar, dar acum singura utilitate pe care o mai are este aceea de adăpost și WC pentru oamenii străzii.

Aproape toate geamurile au fost sparte și deși există câteva gratii, în clădire se poate intra. Între timp, de când a fost părăsită, oamenii străzii au strâns în camere toate gunoaiele pe care le-au găsit: de la haine și până la obiecte de mobilier.

În interiorul clădirii mirosul este greu de suportat din cauza faptului că de-a lungul vremii locația a devenit și un WC public.

Mai mult de atât cei care își fac veacul prin zonă au declarat pentru alba24.ro că după căderea nopții, pericolul să treci pe lângă clădire este unul ridicat, din cauza faptului că cei care se adăpostesc în interiorul localției sunt de cele mai multe ori sub influența băuturilor alcoolice și violenți.

Ruina situată între gara CFR și Autogara STP Alba Iulia și fostul Cinematograf Columna din centrul municipiului au ajuns veritabile focare de infecție și gropi de gunoi, iar autoritățile și proprietarii nu fac nici un demers pentru a schimba acest aspect.

CITEȘTE ȘI: FOTO VIDEO REPORTAJ Incursiune în fostul Cinema Columna: Groapa de gunoi cu acoperiș din centrul municipiului Alba Iulia

Cel puțin în ceea ce privește fostul Cinematograf Columna, deși a intrat în proprietarea Primăriei Alba Iulia, autoritățile locale par să nu fi făcut nici un demers pentru a începe demolarea ruinei, deși primarul Pleșa dădea asigurări că procesul de demonare va începe undeva în primăvara acestui an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 25.06.2021 at 11:34

    Bazarul si Columna sunt cat de cat demolabile pana la urma, dar privelistea din fata Casei de cultura a studentilor este ca la Cernobal. Nu l-am auzit pe Plesa sa-si aduca aminte in vreun discurs de asa ceva. Asta parca ar trai numai intr-o jumatate de oras, de restul nu-l mai intereseaza, ca pe vremea lui Stalin. Si ala se umfla in pene dupa o baie la Parc si un pranz copios, si valea. Iti este rusine sa raspunzi cand un turist te intreaba unde este centrul. Am scapat de un PNL-ist vopsit si am dat de un USR-ist habarnist.

  2. Dumitru Lucia Elena

    vineri, 25.06.2021 at 15:05

    Rușine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax