Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar primit după accidentul din Cluj-Napoca. Era băut și fugise de la locul faptei

Publicat

Manelistul Culiță Sterp, fostul soț al cântăreței din Alba, Carmen de la Sălciua, a scăpat de controlul judiciar impus după cea a provocat un accident rutier pe o stradă din Cluj – Napoca, potrivit . La momentul respectiv, era băut, așa că a fugit de la locul accidentului. 

Pe 17 noiembrie 2022, Culiță Sterp a provocat un accident rutier în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. A intrat pe culoarea roșie a semaforului și s-a izbit de un alt autoturism.

Momentul a fost surprins de o cameră de bord a unui alt participant la trafic.

Celălalt șofer din mașina implicată în eveniment a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

”După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier” au transmis atunci polițiștii, citați de Cluj24.

Video: Cluj24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax