Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Cum a răspuns Klaus Iohannis întrebat dacă ar putea fi următorul șef NATO. Ce a zis președintele României

Publicat

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost întrebat în timpul unei conferințe de presă susținută marți, 5 iulie, dacă ar accepta o posibilă numire la conducerea NATO.

Discuția ca actualul președinte al României să devină succesorul actualui șef NATO este de prezentă de ceva vreme în medii politice, atât la nivel național, dar și extern. 

Reporter digi24.ro: În mediile politice interne și externe se discută despre posibilitate ca dumneavoastră să fiți succesorul actualului șef al NATO. Dacă vi se va face o asemenea propunere ținând cont că este posibil să fie făcută în timpul mandatului de președinte, ați accepta-o?

YouTube video

Klaus Iohannis: Dacă mi s-ar face o astfel de propunere aș evalua-o foarte serios și aș face o declarație publică.

Întrebat dacă a avut o discuție cu liderii NATO pe acest subiect, Klaus Iohannis a râs și i-a răspuns reporterului digi24: ”cred ca v-am răspuns exaustiv”.

Președintele României, Klaus Iohannis, susține marți, 5 iulie, o conferință de presă, la Palatul Cotroceni.

Conferința de presă este transmisă live, pe canalul de Youtube al Administrației Prezidențiale.

Klaus Iohannis și-a început discursul cu fraza ”ultimele săptămâni au fost intense pentru România”. Apoi a început să vorbească despre implicarea României în politica de securitate a Europei.

De asemenea a continuat că în ultimele săptămâni, România a fost reprezentată cu succes în plan extern.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    marți, 05.07.2022 at 20:01

    CAND ” ar evalua propunerea ” mister Iohannis ? Cand se se VA plimba, la Iarna Cu Schiurile ????? Chiar CREDE ” Domnia SA ” Ca NATO, Dupa Parascovenia cu SPRIJINIREA si LAUDAREA ( In toate Interviurile ce i se iau ) Guvernului De Alianta, PSD ( ex. DUSMANUL sau De MOARTE, care-ar fost in stare chiar sa-l SUSPENDE din Fctia de Presedinte !!!!! ) , Fractiunea Matu Citu ( Betivanul din SUA !!!!! ) a PNL + UDMR = USL DOI, il va ALEGE si NUMI Secretar GENERAL ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax