Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum alegem buchetul perfect de flori pentru Ziua Femeii. Recomandările Alexandrei, proprietara unei florării din Alba Iulia

Publicat

Ziua de 8 Martie, Ziua Femeilor, este ziua în care orice bărbații trebuie să ofere flori femeilor din viață lor. Fie că este vorba de soție, iubită, mama sau soră, toate trebuie să primească flori și mesaje frumoase.

Mare parte dintre bărbați sunt puși în dificultate când vine vorba despre alegerea unui buchet de flori. 

Pentru a veni în ajutorul cititorilor alba24.ro am mers direct la sursă, la o florărie. Am găsit-o pe Alexandra în florăria ei, ”Bloom Flower Studio” situată în centrul municipiului Alba Iulia.


Alexandra are în jur de 150 de comenzi de flori pentru ziua de 8 Martie, dar pe lângă comenzi pregătește buchete de flori pentru cei care nu s-au organizat din timp pentru Ziua Femeilor.

Cel mai important este să știm ce flori preferă femeia pentru care le cumpărăm. Însă, dacă nu știm preferințele în materie de flori, putem merge pe o variantă sigură: trandafiri sau lalele.

”Lalelele sunt acum în plin sezon și le avem de la producători locali, iar trandafirii sunt tot timpul potriviți pentru orice ocazie”, a explicat Alexandra Strâmtu.

CITEȘTE ȘI: Zece idei de cadouri pentru 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. O idee bonus, doar pentru curajoși

Prețurile sunt un alt aspect important după care cei care cumpără flori se ghidează de multe ori.

La florăria Alexandrei se găsesc buchete care pornesc de la 50 de lei, iar de la 100 de lei se poate realiza un buchet care să impresioneze orice femeie, de 8 Martie.

Video: Daniel Bloss.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandra

    vineri, 08.03.2024 at 06:56

    pentru bărbați ce recomandă? 😏🥵😂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax