Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO: Cum arată Blajul, pregătit pentru Sărbătorile de Paște. Zeci de figurine iluminate festiv, amplasate în oraș

Publicat

Blajul a intrat în atmosfera Sărbătorilor Pascale. 34 de instalații de iluminat ornamental festiv, în formă de iepurași, ouă gigant, arcade sau panouri, au fost amplasate în diverse zone ale municipiului. 

Decorațiunile au fost amplasate în mai multe zone ale orașului, printre care Piața 1848, Centrul Cultural ”Iacob Mureșianu” și Parcul Avram Iancu. ab24

Citește și: URĂRI DE PAŞTE 2021 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

”Am vrut să fie o bucurie pentru oameni, ținând cont de situația pandemică în care ne aflăm. A fost mai bine primit, chiar decât mă așteptam.

Este pentru prima dată când am împodobit orașul la acest nivel, de Paște.

Le urez tuturor cetățenilor din orașul nostru să aibă sărbători fericite” a declarat primarul Gheorghe Rotar, pentru Alba24.

Ornamentele vor rămâne la Blaj până miercuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. albaiulian

    joi, 29.04.2021 at 09:22

    In timp ce la Alba Iulia, USR ne-a confiscat pana si Sfintele Paste… Este primul an in care nu exista nicio figurina decorativa de Paste. Despre asta chiar nu aveti de gand sa scrieti? Parca ne-am reintors pe vremea comunismului cu un astfel de primar de doi bani!

  2. Dumitru Lucia Elena

    joi, 29.04.2021 at 13:28

    Felicitări primarului din Blaj, este un adevărat gospodar. Alba Iulia este un oraș murdar, nu o mai numiti cealaltă capitala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax