Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Cum arată camionul care are în cabină un sicriu în loc de pat. ”Dracula” a făcut peste 500.000 de kilometri, în toată Europa

Publicat

Peste 140 de pasionaţi s-au aflat în acest weekend la Alba Iulia pentru a-și expune camioanele tunate, pictate cu scene din filme celebre sau cabinele transformate în dormitoare de lux pe roţi. Şoferii de camioane prezenți la cel mai mare eveniment de acest gen din România au abordat diferite temeatici, de la cele personale până la persoanje din filme sau legende ca Dracula, Hulk, Venom sau Iron Man.

Ovidiu Orădean, un șofer de camion din Arad a cheltuit pentru pasiunea sa peste 70 de mii de euro. „Camionul este cu Vlad Țepeș din filmul Dracula, am făcut o temă românească pe oriunde mergi să reprezentăm țara de unde suntem. Oriunde m-am dus în Europa Germania, Austria, Franța, Belgia, Olanda direct poză” a spus acesta pentru Alba24.ro.

A traversat toată Europa în lung și în lat. A făcut peste 500.000 de kilometri cu camionul Dracula.

Pictura si interiorul sunt inspirate din razboaiele lui Vlad Tepes cu turcii, si prezinta inclusiv otomani trasi in teapa, dar include si imaginea castelului Bran.

Camionul care are în cabină, în loc de pat un sicriu alb

Toate decorațiunile de interior au fost realizate manual timp de aproape 8 luni  atât pentru autotractor cât și pentru semiremorcă. Cu banii investiți în decorarea camionului putea să își cumpere un alt camion  de un an vechime, dar a ales să-și satisfacă pasiunea.

În cabina camionului totul este aranjat ca în legendele cu Dracula. Interiorul este îmbrăcat în piele inscripționată cu însemne inspirate din poveștile cu vampiri și vârcolaci. În loc de pat are un sicriu alb, în care acesta spune că doarme fără probleme în parcările de pe traseele curselor pe care le face prin Europa.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax