Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum arată iarna pe Transalpina, la Rânca. Mașinile turiștilor, căutate prin nămeții de zăpadă cu utilajele de deszăpezire

Publicat

CNAIR a postat pe contul de Facebook o serie de imagini surprinse în această dimineață la ieșirea de pe Transalpina (DN 67C), aproape de stațiunea de Rânca.

Vântul a suflat cu putere în timpul nopții, iar viscolul a acoperit cu zăpadă toată zona, inclusiv mașinile turiștilor parcate pe marginea drumului. 

Imaginile arată o dimensiune impresionantă a stratului de zăpadă, mult peste înălțimea unui autoturism obișnuit.

”Îndepărtare de pe partea carosabilă a zăpezii viscolite noaptea trecută pe DN 67C, stațiunea Rânca, ieșirea spre Transalpina.

Autoturismele care au fost acoperite de zăpadă erau parcate pe marginea drumului, într-o parcare ce aparține proprietarilor de cabane din zonă.

Menționăm faptul că drumul de acces spre stațiune nu a fost afectat de viscol, circulația se desfășoară în condiții de carosabil curat și umed, izolat zăpadă 1-2 cm.

Echipele de #deszăpezire ale #cnair, acționează permanent pe toate sectoarele de drumuri naționale și autostrăzi pentru asigurarea condițiilor de circulație în #siguranță”, este mesajul postat de companie pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax