Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum arată lotul 1 din Autostrada A1 Sibiu-Pitești, între Sibiu și Boița. Sunt șanse mari să fie finalizat în acest an

Publicat

YouTube video

Primul lot al Autostrăzii A1 Sibiu – Pitești, porțiunea în lungime de 13,17 kilometri dintre Sibiu și Boița, ar putea fi deschis până la sfârșitul acestui an. Pe o filmare din dronă realizată în data de 1 septembrie se poate observa stadiul fizic destul de avansat al lucrărilor.

Pe viaductul Tălmăcel – cea mai impresionantă lucrare din proiect – a fos finalizată deja turnarea segmentelor. 

Circulație modificată în nodul Șelimbăr, pentru conectarea noului lot de autostradă

CNAIR a modificat de miercuri, 31 august, circulația în nodul Șelimbăr, la capătul autostrăzii A1 Sebeș – Sibiu.

Astfel, la ieșirea de pe autostradă, circulația din direcția Sebeș este restricționată prin noul sens giratoriu construit la intersecția cu DN1 (Sibiu – Brașov). Traficul este oprit pe breteaua temporară de ieșire spre Brașov, pe care se desfășura circulația până la data respectivă. Intrarea pe autostradă de pe DN1 din direcția Brașov nu este afectată de aceste modificări.

Potrivit CNAIR, modificările sunt necesare pentru lucrările de conectare a noului lot de autostradă dintre Sibiu și Boița la infrastructura rutieră existentă.

Stadiul lucrărilor pe lotul 1 Sibiu – Boița, la sfârșitul lunii iulie

Potrivit CNAIR, autorizația de construire pe lotul 1 al Autostrăzii Sibiu – Pitești, între Sibiu și Boița, a fost emisă în luna martie 2020. Proiectul tehnic de execuție a fost avizat în cadrul CTE-CNAIR în data de 1 aprilie 2020.

Lucrările pe porțiunea de 13,17 kilometri au ajuns la un stadiu fizic de 78.27 %. Data estimată pentru finalizarea lucrărilor este 30 aprilie 2023.

Valoarea proiectului este de 612,65 milioane de lei, fără TVA, constructorul fiind Porr Construct SRL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax