Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Cum explică primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, contractul de promovare de aproape 50.000 de euro cu Mircea Bravo

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a încercat să explice cum va promova vloggerul Mircea Bravo orașul, pentru suma de aproape 50.000 de euro pe care o va primi în baza unui contract cu primăria. 

”Nu va face de 50.000 de euro, este doar o partea a promovării pe care domnul Mircea Bravo, sau societatea dânsului a câștigat-o prin achiziție publică, dânsul va promova un proiect GROW, pe fonduri europene, un proiect selectat din 130 de proiecte, direct de Comisia Europeană (…)

Promovarea este o componentă importantă acolo, la care cei din Uniunea Europeană țin, domnul Mircea Bravo a câștigat această promovare și văd că… sunt convins că lucrurile vor fi bune pentru că este tom mai popular pe Facebook”.

Rugat de reporterul Alba24 să clarifice situația atunci când spune că nu este vorba despre 50.000 de euro, primarul Pleșa a spus că nu cunoaște foarte bine ”cifra proiectului”.

”Nu cunosc exact cât a fost contractul, pot să vă spun, putem să ne interesăm și putem să vedem. Lucrurile sunt transparente și publice. Dar repet încă o dată: totul s-a supus achiziției publice” a adăugat Pleșa.

Reamintim că Mircea Bravo va primi de la Primăria Alba Iulia 250.000 de lei pentru promovare. El trebuie să realizeze un video în care să prezinte cum au fost implementate diverse proiecte în municipiu, proiecte cu finanțare europeană.

Mai exact cunoscutul vlogger va primi aproape 50.000 de euro pentru a promova în video proiectele implementate în Alba Iulia cu bani de la UE, video pe care îl va posta și pe conturile sale de pe rețelele sociale.

Scenariul video-ului va fi realizat de Mircea Bravo alături de Primăria Alba Iulia.

Banii vin tot de la Uniunea Europeană, printr-un proiect câștigat la jumătatea anului 2022 de către administrația locală.

Mai exact este vorba despre un proiect (GROW „reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“), acronim GROWprin care se dorește  promovarea investițiilor realizate din fonduri UE, din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Unul

    luni, 14.08.2023 at 09:17

    Așa se curentează fără absolut nici un fel de problemă banii publici. Vine ” domnu'” Bravo (de unde până unde, domn?) și cică face frumos din vorbe, cântec și ghiers, orașul. Dacă tot la bravul Bravo s-a ajuns, atunci să vină și Gheboasă, poate că are lipici și mai mare la public care, firește, nu o să vadă gropanele și șanțurile nesfârșite ale ” smartului”. Toate o să fie pe deplin astupate cu cântec și scălămbăială maximă căci la astea vor căsca gura câțiva fraieri. Apoi tot ăștia o să și voteze cei mai bravi și gheboși dintre daci, pardon, traci.

  2. Pripon Marius

    miercuri, 16.08.2023 at 18:30

    Acest primar este bun numai la transferat banii de la investiți la sportul trasul arcului cu săgeată!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax