Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum lucrează ”meșterul Manolis” pe autostrada Sebeș-Turda. Lucrări neprotejate la timp, demolate de constructor

Publicat

YouTube video

Asociaţia Pro Infrastructură a transmis pe contul de Facebook că pe lotul 2 al Autostrăzii Seberş-Turda, ”meşterul Manolis demolează lucrări executate în ultimii ani ce nu au fost protejate la timp”.

Reprezentanţii Asociației afirmă că acest tronson a devenit „o veritabilă ruşine naţională”.

„Pe Sebeş-Turda, lotul 2, meşterul Manolis demolează lucrări executate în ultimii ani ce nu au fost protejate la timp. Aşa cum am spus în repetate rânduri în ultimele luni, haosul generalizat de pe şantier, mobilizarea necorespunzătoare şi managementul dezastruos al grecilor de la Aktor a transformat acest tronson de autostradă într-o veritabilă ruşine naţională”, a transmis, joi seară, Asociaţia Pro Infrastructură, pe contul de Facebook.

Constructorul este nevoit să refacă porțiunea de autostradă, pentru că nu a fost gândit un sistem de scurgere a apelor care să protejeze terasamentele, balastul stabilizat și taluzele. „Constructorul este nevoit să refacă din nou şi din nou autostrada, asemenea eroului Sisif din mitologia greacă”, spun reprezentanții Asociației.

Ei au mai adăugat că deși contractul este semnat din 2014, cu termen de finalizare în 2016, în ritmul actual de muncă este greu de crezut că tronsonul de autostradă se va finaliza în anul 2021.

„Ne exprimăm speranţa că Aktor nu va mai obţine contracte de infrastructură de transport în România, fiind evident că nu deţine capacitatea organizatorică şi umană să ducă la bun sfârşit proiecte de o asemenea anvergură”, au mai afirmat reprezentanţii organizaţiei”, susține Asociaţia Pro Infrastructură.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax