Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum recunoaște noul comisar șef al Gărzii de Mediu că a fost numit politic. Anterior a fost polițist la Pașapoarte

Publicat

USR a publicat un video cu noul comisar șef al Gărzii de Mediu, Aurelian Păduraru, care recunoaște singur că a fost numit politic. A fost numit în urmă cu șase luni. 

Mai mult, acesta spune că n-a mai avut nicio legătură cu vreo organizație/structură de mediu, dar că îndeplinește „toate celelalte condiții” pentru a fi numit în funcție pe linie politică.

Aurelian Păduraru a fost președinte al Organizației Seniorilor Naționali Liberali din județului Galați și a a fost un simplu polițist la Direcția de Pașapoarte, în prezent beneficiar de pensie specială.

Comisarul șef al Gărzii de Mediu recunoaște că n-are nici o competență pe probleme de mediu, dar care consideră că e perfect normal să fie numit în funcție pentru că e membru PNL.

„Nu am lucrat niciodată într-o astfel de instituție și nici nu pretind așa ceva. Dar, în calitate de comisar general, primează cunoștințele manageriale.

Numai 15 ani am lucrat în management la Serviciul Pașapoarte Galați, plus încă doi ani șef de poliție în oraș.

Dar eu mă ajut cu specialiștii din cadrul instituției, care sunt salariați acolo”, a spus șeful Gărzii de Mediu pentru Libertatea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    duminică, 26.02.2023 at 12:37

    Pe zi ce trece se dovedeşte că acest PNL vopsit, nu are nici o treabă competenţa. Pur şi simplu o adunătură care să îngroaşe numărul membrilor. Te uiţi la ăştia din Alba şi te edifici pe loc.Cu cine mai veniţi la vot ?

  2. m

    duminică, 26.02.2023 at 14:45

    și pe Mihail David ce l-a recomandat? nu a fost numit tot politic?

  3. pilu

    duminică, 26.02.2023 at 16:09

    M
    Este aceiaşi persoană care a fost şef Hidroelectica ? Ăla era securist.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax