Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cum s-a infiltrat maneaua la Festivalul Dilema Veche de la Alba Iulia. „Raga dum, raga dum” vs Yamato Drummers

Publicat

21078556_1571170489571212_2299407982401267405_nCultura micului și a manelelor a fost și ea intens dezbătută în acest weekend la Festivalul Dilema Veche. Sunetul tobelor japoneze și poveștile scriitorilor le-au făcut albaiulienilor poftă de o bere rece servită pe acorduri de Salam. Nu a fost nevoie să se deplaseze prea departe, ci chiar la câțiva pași de centrul evenimentului cultural, în șanțurile Cetății. Aici au găsit evadarea de la discuțiile filozofice.

În timp ce japonezii de la Yamato ofereau un spectacol antrenant în Piața Cetății, o parte din albaiulieni se antrenau și ei, dar pe un alt gen muzical, mai pe gustul românului. „Raga dum, raga dum, se mișcă bine fata”, deci tot un fel de tobă, răsuna în Șanțurile Cetății Alba Carolina, la o terasă unde micul, berea și maneaua erau dezbătute de cei care s-au plictist de poveștile pe teme europene.

Păi dacă tot s-au băgat mai bine de 100.000 de euro în Festivalul Dilema Veche, măcar să fie pe gustul tuturor, nu doar a celor 30 de bucureșteni, mari fani ai revistei culturale.

Deci cei care nu știau ce festival este la Alba Iulia, și nu sunt puțini, au avut și ei momentul lor de bucurie.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax