Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum s-a petrecut accidentul rutier din Alba, în care două femei și-au pierdut viața. Ce a făcut șoferul de 72 de ani

Publicat

Două femei în vârstă de 86 și 90 de ani au decedat într-un teribil accident petrecut pe DN 75, pe raza localității Muncelu, sâmbătă 22 iunie.  Acestea se aflau pe bancheta din spate a unui autoturism condus de un șofer de 72 de ani. 

Femeile și-au găsit sfârșitul după ce mașina a căzut într-o râpă. Deși paramedicii s-au luptat zeci de minute și au efectuat manevre de resuscitare, femeile nu au putut fi salvate. 

După tragicul accident polițiștii au cercetat modul în care s-a produs accidentul. Aceștia au făcut o serie de precizări în buletinul de presă din 23 iunie 2024.

Ce spun polițiștii din Alba. Cum s-a produs accidentul rutier

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 iunie 2024, în jurul orei 11.20, polițiștii din Baia de Arieș au intervenit pe DN 75, pe raza localității Muncelu, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 72 de ani, din localitatea Gornești, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Sâmbătă neagră în Alba. Trei persoane și-au pierdut viața în două accidente rutiere: Un bărbat și două femei

Conducătorul auto și pasagera din dreapta, o femeie de 67 de ani, din localitatea Gornești, județul Mureș, au suferit leziuni ușoare.

Persoanele aflate pe bancheta din spate, două femei, în vârstă de 90 de ani, din orașul Simeria, județul Hunedoara, respectiv 86 de ani, din municipiul Târgu-Mureș, județul Mureș, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior, acesta a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax