Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cum s-a simțit ”Contesa internetului”, Ana Morodan, la clinica de psihiatrie a Laurei Cătană din Pianu de Jos

Publicat

”Contesa internetului”, Ana Morodan, a vorbit la emisiunea ”Reală” de pe Antena Stars, despre zilele în care a stat la clinica de psihiatrie din Pianu de Jos. 

Este vorba despre clinica medicului psihiatru din Alba, Laura Cătană, unde vedeta a stat internată pentru 10 zile. 

Morodan a fost internată la începutul lunii mai a anului 2023, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive și a provocat un accident rutier.

YouTube video

Alături de Laura Cătana, Ana Morodan a vorbit despre jena, dar și reticiența românilor de a merge la un medic psihiatru.

De asemenea acestea au mai vorbit și despre diferanța dintre drogurile clasice și tratamentele pe care unele persoane trebuie să le urmeze la prescripția medicilor psihiatri.

Morodan a vorbit despre momentele pe care le-a petrecut la clinica din Alba și despre cum s-a simțit când a vrut să facă un jurnal legat de prezența ei în unitatea medicală.

Vedeta TV a precizat că în perioada, în care a stat internată în clinică a făcut drumeții prin natură și s-a relaxat. A mai precizat că în zece zile cât a stat internată la clinică a citit 11 cărți.

CITEȘTE ȘI: ”Contesa digitală,” Ana Morodan, s-ar fi internat într-o clinică privată din Alba, după problemele din ultima vreme

Reamintim că după incidentul rutier în care a fost implicată, Ana Morodan, a făcut o serie de precizări, pe Facebook.

Ce a scris Ana Morodan pe Facebook, la scurt timp după incident

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți că mine. Să nu va credeți mai puternici decât viața, să nu va lăsăți seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta.

Să nu va faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău.

Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată.

Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează.

Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim.

Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a scris Ana Morodan joi într-un mesaj pe Facebook.

UPDATE 24 iulie: Ana Morodan, supranumită şi Contesa Digitală s-a prezentat astăzi în faţa magistraţilor. Morodan a fost trimisă în judecată după ce, acum patru luni, a fost prinsă băută şi sub influenţa substanţelor interzise la volan. Reţinută atunci pentru 24 de ore Ana Morodan a fost plasată sub control judiciar.

Ana Morodan rămâne în continuare sub control judiciar pentru că la termenul de astăzi, 24 iulie, s-a discutat strict despre măsura preventivă.

Exista posibilitatea ca acest control judiciar să fie ridicat de magistraţi sau să se revină la o altă măsură preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. dolfi

    duminică, 23.07.2023 at 10:27

    ca un om cu complexe si traume care a dat-o pe droguri si alcool si care si-a construit o imagine falsa pe internet ca sa-si hraneasca cioburile de ego fragil.
    ii dati prea multa lume cenusaresei…pardon contesei

  2. Pruteanu

    duminică, 23.07.2023 at 12:38

    D-na doctor, se pronunta psihiatrie cum se si scrie, si nu psiatrie/psiatru

  3. Petru

    duminică, 23.07.2023 at 18:24

    A scris cumva și o carte în astea 10 zile, că de citit a citit 11 cărți.
    Câte pagini a avut o carte ?

  4. Unul

    miercuri, 26.07.2023 at 19:09

    Principesă suavă, îmi permiți să am o părere nu tocmai bună în legătură cu meseria de influențăreasă pe care o exerciți. Nici mecla dumitale nu-mi place. Chiar nu știu de ce cască gura la dumneata atâția inși duși cu capu’.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax