Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cum să îți faci singur o coroniță pentru Sărbătorile de Iarnă. Idei interesante și originale

Publicat

Cu toții ne dorim ca în aceste zile de sărbătoare să avem casele împodobite cât mai original. Coronițele de Crăciun au devenit de câțiva ani un „must-have” pe ușile noastre. Pentru a fi sigur că veți avea o coroniță unică și care vă va impresiona colindătorii, cel mai sigur și eficient mod este să le confecționați singuri. Puteți alege să le completaţi cu globuri, crenguțe de brad sau conduri de pin. 

CITEȘTE ȘI: MESAJE de CRĂCIUN 2020. Urări de Sărbători pentru cei dragi. 150 de Mesaje de Crăciun. SMS pentru rude, colegi, șefi sau prieteni

Te poți relaxa confecționând o coroniță pentru Crăciun. Cu puțină îndemânare vei avea în casa o coroniță deosebită, unică, din dopuri de pluta, globuri, hârtie sau alte materiale inedite.

Acest ornament pus fie pe uşa de la intrare în locuinţă, fie în interior va aduce un plus de originalitate decorurilor de sărbători pe care l-ai ales în acest an. În plus, va scoate în evidenţă atenţia pentru detalii şi aspectele personalizate ale casei tale.

Îţi prezentăm mai jos câteva variante din care te poţi inspira.

Coronița din globuri

YouTube video

Coronița din conuri de brad

YouTube video

 

Coronița clasică

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax