Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Cupa Satelor. O nouă competiție fotbalistică pentru copiii din mediul rural

Publicat

O nouă competiție fotbalistică ia naștere în România. Cupa Satelor este un eveniment sportiv dedicat copiilor născuți după 1 ianuarie 2006, și va avea o fază reginională și una națională. La prima ediție a competiției s-au înscris deja peste 10.000 de copii cu vârsta sub 13 ani din satele și comunele României. 

Federația Română de Fotbal a lansat joi, 27 septembrie 2018, Cupa Satelor. La prima ediție a competiției s-au înscris deja peste 10.000 de copii cu vârsta sub 13 ani din satele și comunele României.

Aceștia vor împărtăși pasiunea și talentul lor pentru fotbal în fazele locale, regionale și finale ale Cupei Satelor, toate organizate în mediul rural.

Răzvan Burleanu, a afirmat ca investiția va fi de aproximativ 150.000 de euro pe tot anul competițional: „Este un proiect foarte important, mai ales că jumatate dintre noi trăim în mediul rural. Noi nu aveam niciun proiect dedicat copiilor din mediul rural.”

Proiectul se desfășoară în colaborare împreună cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

“Sunt foarte bucuros că viziunea noastră strategică privind dezvoltarea fotbalului în mediul rural trece astăzi într-o nouă etapă. După acțiunile de scouting din proiectele Transformă Ulița în Stadion și Performanța Are Viitor, propunem un format competițional atractiv prin Cupa Satelor. Astfel, am convingerea că vom regăsi peste ani jucători ai echipei naționale care să mărturisească mândri că au început fotbalul în Cupa Satelor!”, a declarat președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Foto: Facebook, Federația română de fotbal

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax