Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Curentul muzicii live a cuprins terasele din Alba Iulia: Antynya, Vox Electric Band și MC Kotto în concert, în Șanţurile Cetății Alba Carolina

Publicat

Patronii tot mai multor terase din Alba Iulia încearcă să aducă și în orașul nostru conceptul muzicii live, iar curentul pare să prindă din ce în ce mai bine la public. Sătui de locațiile îmbâcsite de fum, cei care doresc să scape de oboseala acumulată în timpul săptămânii aleg localurile aerisite, iar muzica live de calitate este exact ceea ce își doresc pentru câteva ore de relaxare. Acest sfârșit de săptămână îi aduce din nou în Șanțurile Cetății pe îndrăgiții interpreți locali Antynya și Vox Electric Band, într-un minirecital.

Vox Electric Band, dar și câștigătoarea trofeului „Vocile Cetății”, Antynya se vor afla vineri, începând cu ora 22.00, la terasa „Mira Summer”, situată pe Traseul de Sud, în apropiere de intrarea principală la Traseul Celor Trei Fortificații. Îndrăgiții artiști vor crea, prin piesele interpretate, atmosfera unei seri perfecte de vacanță, cu muzică bună, relaxare și cocktail-uri răcoritoare. Sâmbătă, Antynya se va afla tot la „Mira Summer”, dar de această dată împreună cu MC Kotto, care va mixa live pentru clienții terasei.

Așa cum sperau reprezentanții administrației locale din Alba Iulia, Cetatea Alba Carolina începe să prindă viață, iar, așa cum era și normal, odată cu apariția primelor terase, a apărut și concurența. În imediata apropiere a terasei „Mira Summer”, s-a deschis recent și „Erol Summer”, o altă locație în care patronii își propun să aducă curentul muzici live. Tot vineri, la „Erol Summer” va concerta Miruna Bianu și trupa sa, Urban Trip iar, sâmbătă, Vox Electric Band se mută aici pentru o altă seară live.

Vedeți mai jos două dintre piesele interpretate de Vox Electric Band și Antynya:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax