Connect with us
Publicitate

Uncategorized

(VIDEO) Dan Simedru: „Am semnale că ARD Alba va încerca o campanie otrăvită, cu scrisori otrăvite, așa cum au făcut la locale”

Publicat

YouTube video

USL Alba are semnale că aleșii ARD Alba pentru alegerile parlamentare vor recurge la o campanie murdară. Acesta este anunțul făcut luni, în conferință de presă, de Dan Coriolan Simedru, candidatul USL Alba pentru Camera Deputaților, pe Colegiul Cugir-Zlatna. Deși, momentan, nu a putut oferi exemple concrete de „manevre otrăvite” la care ar fi recurs sau ar intenționa să recurgă contracandidații USL, Simedru susține că are informații că ARD va repeta tertipurile de la locale.

Simedru a reamintit că, în campania de la alegerile locale, PDL Alba ar fi trimis scrisori mincinoase cetățenilor prin care anunțau că fostul primar de la Ocna Mureș, Augustin Drăguț, nu ar mai candida și că se teme că și la alegerile din această iarnă vor apela la astfel de manevre: „La finalul acestei campanii electorale se pare că vom avea de-a face cu o campanie lipsită de fair play, chiar dacă până acum totul a decurs normal și liniștit. Informațiile mele spun că cei de la PDL-ARD vor încerca o campanie otrăvită, cu scrisori otrăvite, așa cum au făcut la Ocna Mureș, în așa fel încât să atace candidații USL. Nu se vor lăsa mai prejos decât la locale, ci vor încerca cu toată puterea, datorită acestei disperări care i-a cuprins, că vor pierde alegerile, să facă atacuri la persoană. Eu fac apel la toate forțele politice ca această campanie să reușim să o ducem la capăt într-un mod civilizat”.

Dan Simedru nu a putut oferi exemple concrete de manevre pe care le-ar pregătii candidații ARD Alba, dar a declarat că este suficient să privim la exemplele din campania electorală: „Ceea ce fac eu acum este un apel să nu se întâmple așa ceva, nu am încă nimic concret, dar vreau să preîntâmpin, sper să nu se întâmple așa ceva”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. PONTA

    marți, 20.11.2012 at 08:30

    ai stat la trecere de cale ferata si sa aprins semnalul,de stop si teai trezit buimac si ai scris articolul,esti jalnic!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax